Jump to content

TenPenny

Member
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TenPenny

  1. Nick: TenPenny RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): . RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): . Alte precizari: Pup
  2. TenPenny

    Tot la jail ajungi ?
  3. TenPenny

    Dacă ti-a placut, da-mi o reacție pozitivă, o sa postez si maine, o zi/noapte faină ?
  4. TenPenny

    Dupa parerea mea cu casele e simplu, fiecare jucator primeste retur la banii oferiti pe casa, si apoi se vor da la licitatie. Sau, daca unul dintre propietari spre exemplu RPG2-RPG4 cel de pe RPG2 vrea sa vanda casa, sa primeasa estimarea valorii pe casa, si propietar sa ramana cel de pe RPG4 sau chiar invers.
  5. TenPenny

    Salut, pentru lideri eu zic ca ar fi mai eficient ca sa fie un Poll, în care sa participe membrii facțiunii respective, dar pot exista corupția, asa ca mai bine ar fi sa ramana un lider, dar, dintre doi lideri spre ex unul cu 1 LW si unul cu 0 Sa se aleaga cu cele mai puține sancțiuni ca lider si ca membru din factiune, astfel liderul care stie mai bine regulamentul sa ramana. Pentru biz-uri as avea o idee bunicică, ca toate biz-urile si casele sa fie scoase la licitație, iar jucătorii care au avut respectivele proprietati, sa primească banii inapoi in functie de cat costa pe serverele RPG. Multumesc anticipat!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.