Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

MAMMG

Member
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Excellent

1 Follower

About MAMMG

 • Rank
  Take away my internet

Recent Profile Visitors

125 profile views
 1. Nick: .Gicu. Rank: 1 Ma invoiesc pentru data de: 24.11.2019 Ma invoiesc la activitatea / sedinta cu numele: "Capture the Flag" Motiv: Voi fi plecat la un prieten in alt oraș pentru ca am fost invitat la un party. Imi cer scuze.
 2. Nick: MAMMG Rank: 3 Acțiune namecover: Wanted posesie/folosire droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 11/11/2019-17/11/2019 Dovezi: NC 1: https://imgur.com/a/xN6nRnc NC 2: https://imgur.com/a/6YaiaU7 Alte precizări: Seventh NC!
 3. Nick: MAMMG Rank: 3 Acțiune namecover: Wanted posesie/folosire droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 04/10/2019-10/11/2019 Dovezi: NC 1: https://imgur.com/a/fefYoW4 NC 2: https://imgur.com/a/Opt8xzQ Alte precizări: Sixth NC!
 4. MAMMG

  Salutare, ca de obicei.. Plictiseala. Cum merge treaba cu indeplinirea rapoartelor?
 5. MAMMG

  Sănătate! la fel și tie!
 6. Nick: MAMMG Rank: 3 Acțiune namecover: Wanted posesie/folosire droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 28/10/2019-3/11/2019 Dovezi: NC 1: https://imgur.com/a/m9tJGU1 NC 2: https://imgur.com/a/GMKlwbt Alte precizări: Fifth NC!
 7. MAMMG

  Propun adaugarea unui sistem prin care in cazul ca esti Jail sa poti face un anumit job prin Jail, astfel pedeapsa sa fie scazuta. Parca am vazut undeva acest sistem, dar e foarte interesanta. Al doilea lucru este sa poti cumva sa scapi de wanted la Rob Solo. Sa se mai adauge ceva Levele la Clan, sa se implementeze un sistem nou prin care clanurile sa primeasca Gold, in afara de cel cu Tagurile. Vazusem si in Sezonul de trecut si mi s-a parut foarte efectiva faptul sa poata adresa intreabri Helperilor si playerii peste lvl 21. Astfel se usureaza si munca Helperilor, dar si jucatorii sunt mai multumiti, economisind timp. Alta idee este ca la maraton in cazul in care faci parte dintr-un departament sa poti alege din acele Drugs si Alta optiune (40.000$ , aceasta este doar idee, poate fi si alt premium), deoarece se primeste ca faci o zi, degeaba, doar ca sa poti merge mai departe. Alta sugestie este ca in cazul in care ai skill la rob mai mare sa se alerteze Politia mai tarziu cu ceva minute si sa primesti Wanted dupa ceva timp, avand mai mult timp pentru a fugi. ** Urmatoarea sugestie cred ca tine mai mult de lideri, dar oricum: Prin alcatuirea unei cerere sa mearga un echipaj si sa dea /frisk la toti din Jail. Cum ar fi un mandat de perchezitie la HQ Mafilor. Pentru a ridica activitatea poate candva de adaugat o noua misiune, sau de inlocuit cu una care nu prea o mai face. Adaugarea Taskurilor mai complicate si premiile mai mari. Sa se poate cumpara interiori la case si cu $ nu doar cu Gold. Ceva premii maui mari la Job Goal sa fie mai atractiv ca nu prea il mai face nimeni.
 8. Imi pun demisia, vreau sa incerc ceva! Pana atunci, bafta tuturor! Revin!
 9. Nick: MAMMG Rank: 3 Acțiune namecover: Wanted posesie/folosire droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 21/10/2019-27/10/2019 Dovezi: NC 1: https://imgur.com/a/FMdRFry NC 2: https://imgur.com/a/QCu4hqA Alte precizări: Fourth NC!
 10. MAMMG

  Merci mult!
 11. MAMMG

  Cine are un CMD pentru AG, RP, Live, tot? Mi-l dați și mie?
 12. Foarte binevenit acest update! Felicitari!
 13. MAMMG

  Băieții grei vor sa se pună pe slăbit.😁
 14. Nu ții bine aici? Apropo se mai face mărirea clanului?😅😅
 15. MAMMG

  Salutare, acum sper sa nu mai comentezi nimeni ca nu am voie aici, deoarece sunt membrul NR de azi!😁😁
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.