Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

MAMMG

Member
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 Excellent

About MAMMG

 • Rank
  Take away my internet

Recent Profile Visitors

279 profile views
 1. MAMMG

  Nu-mi place, nu e ochei
 2. MAMMG

  Când avem vacanța iarasi?
 3. MAMMG

  Mortala treaba cu școala zilelea astea..
 4. Nume (real): Gicu Varsta: 16 ani. Nume in joc si rank in factiune: .Gicu. (4) De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa ocup aceatsa functie deoarece cred ca sunt pregatit, stiu cum sa o fac, iar experienta trecuta care am avut-o avand aceatsa functie m-a motivat sa fiu mult mai activ si chiar imi placea si ma marca. Alt scop este ca am un plan prin care voi ajuta factiunea si toti mebrii acesteia. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat?: Ma crez pregatit, deoarece am o vasta experienta in aceatsa factiune minunata, de asemenea stiu cum sta treaba cum am mai spus si voi ajuta ca aceasta factiune sa prospere prin intermediul meu in limita posibilitailor mele. Cu ce crezi ca poti ajuta News Reporters odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Voi ajuta ca factiunea sa prospere, voi fi un membru activ cu un bun simt, si voi incerca sa fac tot posibilul ca doar membrii pregatitit si calificati daca pot spune asa vor intra in News Reporters. De asemenea voi incerca ca "intratul pe pile" sa dispara si sa fie totul cinstit si aranjat. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulamentul General al Factiunilor Pasnice, Regulamentul Intern al Factiunii si Ghidul reporterului. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da desigur, dar voi incerca din tot sufletul ca astfel de accidente sa nu se intample. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat.
 5. MAMMG

  Salutare, ce mai ziceti? Cum va petreceti viata?
 6. Nick: MAMMG Rank: 4 Acțiune namecover: Wanted posesie/folosire droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 13/1/2020-19/1/2020 Dovezi: NC 1: https://imgur.com/a/5Abj2yz Alte precizări: Maybe last NC!
 7. Nick: MAMMG Rank: 4 Acțiune namecover: Wanted posesie/folosire droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 6/12/2020-12/12/2020 Dovezi: NC 1: https://imgur.com/a/r9pZ6u0 Alte precizări: Maybe last NC!
 8. MAMMG

  Salutare! Ce faceti manilor?
 9. MAMMG

  Cum ba, nu ma știți? Al Naibii colegi
 10. MAMMG

  Și ce mai ziceți? Cum merge maratonul?
 11. MAMMG

  Cu familia și o mulțime de prieteni de familie și rude, dar a fost awsm!
 12. MAMMG

  Cum ați petrecut Revelionul?
 13. MAMMG

  Inactivi rau de tot.. Mai ziceți ma ceva!
 14. MAMMG

  Suntem colegi, așa ca sa stabilim! Fericiun crăcit! Dacă știți ce zic!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.