Jump to content

Alistair

Member
  • Posts

    1800
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alistair

  1. Oricum tu esti prost, deci mai bine stai acasa si te duci in august )) ..
  2. Ce-ai patit ma nebunule " porno staruri " e putin zis
  3. ))))) Sunt prea smecher... ce mai rad cand se iau de participanti P.S: Noway cine-i la avt tau aici ? :>
  4. uSp - sincer nu m-am speriat dar ascult muzica aproape la maxim.. iar nu pot sa citesc si eu p'aci de porcaria care ai pus-o tu ca in 10 secunde se aude de 3 ori.. parca ai avea 10 ani
  5. Bine shoops, da.. diseara poate reusim performanta de data trecuta
  6. Am zis eu azi ca rupem tot la waruri dragonilor . P.S: Welcome celor noi !
  7. N'seara, scuzati inactivitate de astazi ( probleme cu calculatorul ) .. Noapte buna!
  8. Nick: Alistair Level: 14 Vârstă (reală): 17 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: De la inceput ( o pauza de 1 luna ). Poză cu /stats: http://adult.postima...mage/4cv0c1cvd/ Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Mi se potriveste acesta functie si o doresc mult. Ce intenționez să fac pentru jucători: - Sa arat playerilor mici calea buna, sa le explic ce este bine sa faca si ce nu. - Sa organizez diferite eventuri cu bani din propriul buzunar. - Sa stabilesc un program unde se poate vorbi cu primarul si sa le ascult problemele. - O taxa cat mai bine pentru un trai mai bun ! - Ajutor cu licente pentru playeri de level 1-5. Descrie-te in minim 50 de cuvinte: Ma numesc Robert, am 17 ani, locuiesc in Bucuresti, imi place sa-mi fac prieteni noi oricand, sunt un tip istet, glumet dar si serios cand este cazul, hobby-urile mele sunt : fotbalul, iesirile in oras etc. P.S: Cu putin noroc, daca voi fi acceptat, pana cand se va incheia votarea voi face level 15.
  9. Mi-a facut placere sa va intalnesc baieti, cat despre Cuneo.. va fi intotdeauna o placere sa revin aici ! Succes !
  10. Te-ai cam invechit de cand folosesti cuvantu' asta.. P.S: Uni dintre voi va intrebati de ce in ultimele 2-3 zile nu prea am mai fost online.. treaba e ca PC-ul meu s-a stricat iar eu stau pe laptop, nu am accesul la laptop mereu ca sa fiu foarte activ dar voi intra. Calculatorul imi vine de la reparat ( e la un prieten... ) in maxim 3 zile.....
  11. Rosie rau ) P.S: Daca esti si tu smecher asa ca mine iti permiti sa dai si 50 de attack-uri
  12. Neatza, uite bine, acum m-am trezit si eu dupa o noapte nebunaa .. Tu ce mai faci ?
  13. Miercuri, cel tarziu joi ii vom avea, crede-ma.. stiu ce zic
  14. Am obtinut inca 1 turfs pe langa cel care-l aveam, insa.. mi-a placut activitatea voastra si tin sa-i felicit pe cei care au fost online astazi seara. ( se stiu ei )
  15. N'seara, astazi vreau activitate intre orele 18:00 - 23:00.
  16. Nick-ul membrului Cuneo: Alistair Nick-ul celui care a gresit: SniX Level-ul celui care a gresit: 5 Ce a facut: Se vede-n SS. Data: 16/12/2012 Dovada: http://postimage.org/gallery/c07fgsig/8d09b875/
  17. Daca ar fi dupa mine, spun ca este o zi slabuta pentru waruri.. 1 zona pe + si este putin, trebuia sa terminam ziua cu 3 zone dar asta e, pe viitor sper ca veti intra mai multi la waruri, nu doar AlyN ; maxtreme2008 si eu cu Paul.
  18. Ba ma lasi tu nu vezi ce membrii ai ? Nu sunt nici macar 1 ora online pe zi sau macar ora aia in zi de war.. Nu vorbesc despre mine ca rup la war sau etc ca nu e asa dar eu macar sunt activ. Si mai vor si turfs..
  19. Nickname Server: Alistair Level:13. Pronostic: Ac Milan 2-0 Reggina Alte precizari:
  20. Nickname Server: Alistair Level: 13 Pronostic: O. Lyon - Nancy 2-1 Alte precizari: -
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.