Jump to content

Moisei

Member
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Moisei

  1. Moisei

    Nickname: .ZippO Rank detinut: 3 De la cine am primit amenda?: .Andra Numarul amenzii: nu mai stiu Dovada platirii amenzii ([/fdeposit]): https://imgur.com/a/jFJ5klk Alte precizari: nu am fost activ toata saptmana
  2. Moisei

    Nickname: .ZippO Rank detinut: 3 De la cine ai primit amenda?: Andra Numarul amenzii: 3 Dovada platirii amenzii ([/fdeposit]): https://imgur.com/a/YAF06Gq Alte precizari: Am uitat ca azi este sedinta. Sorry..
  3. Moisei

    Nickname: Rank detinut: 2 De la cine am primit amenda?: [zL].Andra Numarul amenzii: 2 Dovada platirii amenzii ([/fdeposit]): https://imgur.com/a/oG3dBYz Alte precizari: Scuze dar trebuia sa merg sa scot niste bani si nu am reusti sa ajung.
  4. Moisei

    Nickname: mWolfX Rank detinut: 2 De la cine am primit amenda?: .Andra Numarul amenzii: 1 Dovada platirii amenzii ([/fdeposit]): https://imgur.com/a/VTavCzQ Alte precizari: Credeam ca e la 20:30 dar defapt era la 20:00. Scuze.
  5. Nick: mWolfXRank: 1Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 15.03.2019Motiv: stau la camin si nu este laptop-ul meu si nu stiu sigur daca o sa am acces la elAlte precizari?: posibil sa vin la activitate, posibil sa nu vin. mersi de intelegere
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.