Jump to content

KEPASENPAi

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KEPASENPAi

  1. KEPASENPAi

    Nick : kepa.iwnl Rank 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni :07/05/2019 Lipsesc din motivul: Am treaba. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Sanatate.
  2. KEPASENPAi

    Nick : MichaelScofield. Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poti veni : 25.03.2019 Lipsesc din motivul: Plec sa imi cumpar masina si nu stiu la cat ajung acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2. Alte precizari: Ne auzim, bafta la waruri!
  3. KEPASENPAi

     Nick: M1keMeister.  Rank: 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :13.03.2019 Lipsesc din motivul: Nu pot ajunge! Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Spor la war.
  4. Nick : ElShaarawy. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poti veni : 21.02.2019 Lipsesc din motivul: Fac un gratar // bauta cu baietii. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Spor la win-uri!
  5. Nick : The.Guardian Rank : 1 La ce mainvoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 13.02.2019 Lipsesc din motivul: Treburi personale, nu pot veni. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Spor la waruri.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.