Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

KaVa

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KaVa

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. KaVa

  Nick: lonut RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista):- RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista):- Alte precizari: RE.
 2. KaVa

  Nick: KaVa RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Salut.
 3. KaVa

  Nick: KaVa RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Salut.
 4. KaVa

  Nick: KaVa Level: 64 Vârstă (reală): 17 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 5 ani Link de la profilul RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/KaVa Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult jucătorii începători care activează pe acest server, nu doar prin evenimentele zilnice pe care le fac, doresc să fac asta şi prin oferirea taxelor, organizarea de evenimente pe [/gov]. Doresc să inițiez toți jucătorii noi pe server, deschizându-le un orizont către acest joc pentru a le face "munca" mai uşoară. De asemenea sunt disponibil oricand pentru a raspunde întrebărilor juniorilor, fie ele legate de joburi / website / forum, cât şi întrebări legate de regulamentul serverului şi multe altele. Doresc să creez jucătorilor începători un ambient cât mai plăcut pe acest server, plin de premii, evenimente, taxe şi multe altele. Îmi doresc foarte mult această funcție deoarece este cea mai dorită şi cea mai respectată de pe acest server. Mai pe scurt, doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători şi nu numai. Doresc să devin primar deoarece cred că este cea mai potrivită facțiune pentru mine. Ce intentionez sa fac pentru jucatori: 1.Voi face evenimente / activităţi zilnice, cu premiu pe măsură. 2. Voi seta taxa la 1$. 3. În fiecare Weekend o să fie nişte evenimente speciale organizate cu banii proprii, între 100.000$ si 500.000$ 4.Taxa o să fie împărţită de 6-7 ori pe zi, cât si mai mult. 5. În fiecare zii o să organizez niste evenimente speciale pe [/gov], 6.Voi ajuta jucătorii cu foarte multe informatii despre `Cum să faci banii?` `Cum să intrii intr-o factiune?` si multe altele. 7. Doresc să ajut jucătorii să intre in facţiunii si să le explic regulile facţiunilor. 8. O să răspund la orice întrebare / nelămurire de la jucători. 9. Când o să pornesc sesiunea de donaţii prin [/charity], o să donez si eu o suma din buzunarul meu pentru jucatorii de nivel 2-7. 10. O masină personală la sfârsit de săptămână în valoare de 50.000$ din banii mei personali. Sunt sigur că o să fac mai multe, dar nu vreau să promit mai multe ca să nu dezamăgesc jucătorii. Multumesc pentru timpul acordat citirii, respect!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.