Jump to content

WOTM luna August a început. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Goldust

Member
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

70 Impressive

2 Followers

About Goldust

 • Rank
  Supreme member
 • Birthday 01/05/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Peste tot și nicăieri
 • Hobbies
  Design / Fotbal

Previous Fields

 • Real name
  Flavius
 • RPG1 Nickname
  Goldust
 • RPG2 Nickname
  m1n1mal
 • CS 1.6 Nickname
  Vișinescu.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. -Nume: Visinescu. - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Visinescu. - Tipul de interviu dorit: Normal. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Link-ul catre profilul de website al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Alte precizări: No. Edited Friday at 09:38 PM
 2. Goldust

  Nick: Visinescu. Level: 45 Vârstă (reală): 19,implinesc 20. Sex (real): Masculin Vechime pe server: In jur de 5 ani cu diferite conturi. RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Nu Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Funcția de primar constă în modul tău de comunicare playerii bazându-se pe fapte nu doar pe vorbe. Pentru mine faptele sunt pe primul loc,vorbele sunt multe la unii dar nu și puse în practică. De aceea îmi doresc această funcție deoarece este ceva nou pentru mine,pot să îmi pun în practică ideile alături de playeri pentru ca jocul să fie unul plăcut.Nu îmi stă în caracter să spun că o să fac un număr ”X” de evenimente,principala mea dorință fiind un joc plăcut pentru toți.Ceea ce îmi doresc dacă voi fi primar este ca jocul să decurgă într-un mod distractiv și recreativ deoarece acesta este și principalul motiv pentru care intrăm și jucăm acest joc pentru a ne distra și recreea.Dorința mea este să devin Primar pentru a-mi pune în practică gândurile și toate intențiile în favoarea playerilor și pentru a forma din toți playerii acestui server o familie prin anumite activități/evenimente.Când mi-am propun un lucru nu mă opresc până când nu-l realizez.De asemenea,am în plan un proiect numit Dialog care constă în: Oricine poate să vină cu idei: Activități/Evenimente deoarece opiniile tuturor contează pentru a fi un joc cât mai plăcut.Doresc să comunic cât mai mult cu playerii deoarece prin comunicare se pot realiza multe,să ajut playerii și să-i sprijin deoarece pe acest server toți suntem o familie.Citatul după care pășesc în viață este: Respectă ca să fi respectat. Recunosc și țin să menționez că fiecare om are defectele sale,așa cum am și eu,nimeni nu este perfect,în fața mea toți o să fiți egali.Implicarea mea ca în calitate de primar va fi în demersul unui joc cat mai plăcut pentru țoti,excursii și alte evenimente/activități recreative și distractive.Funcția de primar constă în comunicarea cu playerii,nu prin vrăjirea prin vorbe iar faptele sunt departe.”Fapte nu vorbe” după această vorba decurg alături de ”Respectă ca să fi respectat”. Ce intenționez să fac pentru jucători: Cum am mai menționat,ceea ce o să fac pentru jucători este un joc plăcut,dreptul la o opinie,evenimente și activități,împărțirea taxelor și activități între facțiunile serverului.Toți am început de jos,iar eu sunt conștient de acest fapt,de aceea menționez și aduc din nou la cunoștiință că în fața mea toți sunteți egali.O să mă bazez mult pe comunicare,orice lucru o să-l stabilim împreună,fiecare dintre noi are dreptul la o opinie/parere/propunere astfel încât jocul să decurgă într-un mod plăcut și distractiv.Cei care mă cunosc îmi cunosc toate intențiile,cei care nu mă cunoașteți eu îmi deschid sufletul pentru fiecare dintre voi pentru a mă cunoaște. Vă mulțumesc și sper ca împreună dacă voi primii această funcție să realizăm ceva frumos.
 3. - Nume: Visinescu. - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Visinescu. - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Clanul [IMP] Imperial recruteaza noi membrii cerintele fiind:Level 15+,seriozitate,ch/fh decent. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Multumesc!
 4. Nick: Visinescu. Rank: 1 Ma învoiesc la: sedinta / Antrenament / War:War Data in care se tine activitatea: 23.04.2020 Motiv: Plecat din localitate. Numarul de invoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Sa fiti iubiti.
 5. Nick: Visinescu. Rank: 2. Ma învoiesc la: sedinta / Antrenament / War:War Data in care se tine activitatea: 17.04.2020 Motiv: Posibil sa fiu plecat pana in Mures. Numarul de invoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Mersi pentru intelegere
 6. Goldust

  Daca rezolva lagul la war promit ca o sa ii cumpar o peruca sa nu ii mai fie frig la chelie.
 7. - Nume: Visinescu. - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Visinescu. - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Link-ul catre profilul de website al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări:-
 8. - Nume: Visinescu. - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Visinescu. - Tipul de pachet dorit: Pachet tip 4. - Anunțul dorit: Clanul [IMP] - Imperial recruteaza membrii activi si seriosi, minim level 20, aplicatiile se fac pe website. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Multumesc!
 9. - Nume: Visinescu. - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Visinescu. - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Link-ul catre profilul de website al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări:-
 10. - Nume: Visinescu. - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Visinescu. - Tipul de pachet dorit: Pachet tip 1. - Anunțul dorit: Clanul [IMP] - Imperial recruteaza membrii activi si seriosi, minim level 20, aplicatiile se fac pe website. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Multumesc!
 11. Nick: Vișinescu. Rank: 1 Ma invoiesc la : sedinta / antrenament / war : War Data in care se tine activitatea : 10.04.2020 Motiv : Plec în Cincu la Brașov că mâine avem ședință toți cei de la militară legat de Covid. Numarul de invoiri pentru aceasta saptamana : 1/2 Alte Precizati : Dacă pot o să intru
 12. Goldust

  Avea Corona Virus si i-am verificat doar putin temperatura,nu e ceea ce credeti !
 13. Goldust

  Mi-a fost de folos,iti multumesc mult.
 14. Goldust

  Buna seara. Activez pe serverul RPG 1 din comunitatea voastra si am o mica intrebare. Ce trebuie sa fac sau unde trebuie sa fac cerere pentru ca clanul meu la care sunt lider sa aiba o sectiune aici : https://forum.b-zone.ro/forum/1808-clans/ cu categorii si tot ce este necesar.
 15. Nume: Goldust Rank: 2 Echipa curentă: ROADS Echipa în care doresc: SWAT Motivul: Doresc acest lucru deoarece vreau sa incerc o noua experienta si sa vad cum este. Alte precizări: Va multumesc.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.