Jump to content

Goldust

Member
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Goldust

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 01/05/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Peste tot și nicăieri
 • Hobbies
  Design / Fotbal

Previous Fields

 • Real name
  Flavius
 • RPG1 Nickname
  Goldust
 • RPG2 Nickname
  m1n1mal
 • MIX Nickname
  Vișinescu.
 • CS 1.6 Nickname
  Vișinescu.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Goldust

  Seara buna.
 2. Goldust

  Unii isi iau ramas bun Si se duc pe un alt drum Dar tu ma suni si acum Sa ma-ntrebi ce si cum Sa ma-ntrebi ce si cum Daca mi-e bine Daca mi-e dor de tine Daca iubesc.. si pe cine Doar tu o stii deja Ca-mi plange inima Dupa tine Tu poate nu stii Dar eu tot te-astept sa vii Cum naiba sa nu-mi fie dor Daca tu nu mai esti Si cum naiba sa-mi fie usor Daca nu ma iubesti.. Tu vorbesti, eu sunt tacut Dar imi place sa te-ascult Vrei sa stii ce-am mai facut Ca nu ne-am mai vazut Ca nu ne-am mai vazut Daca mi-e bine Daca mi-e dor de tine Daca iubesc.. si pe cine Doar tu o stii deja Ca-mi plange inima Dupa tine Tu poate nu stii Dar eu tot te-astept sa vii Cum naiba sa nu-mi fie dor Daca tu nu mai esti Si cum naiba sa-mi fie usor Daca nu ma iubesti…
 3. Goldust

  Prin dragostea ta tot ce-i amar se va îndulci, Prin dragostea ta tot ce-i pustiu va fi `viu`. Prin dragostea ta intunericul se transforma in lumina, Prin dragostea ta toată durerea va disparea. Prin dragostea ta furtuna se va transforma in senin, Prin dragostea ta ma voi transforma intr-un nemuritor. ------Compozitor domn sef de judet si patron Paramedics RPG 1 : Visinescu.
 4. Goldust

  Ce mult te-am iubit bai pikovitooo,ti-am spus-o de 1000 de ori, Te-am flegmat din picioare,ti-am dat si bataie,dar in inima mea eu te iubeam.
 5. Goldust

  Nick-ul tau: Visinescu. Rank-ul tău: 2 Nick-ul celui reclamat: Neko.PisicaTha Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației: /service medic folosit aiuria,ma duc jumate de harta pana la el ca nu eram in ls si dupa imi zice ca nu ii mai trebuie cand am ajuns la el. Ai /cancel medic baiatul meu. Dovezi(poze sau video-uri): https://imgur.com/IQPpIZR
 6. Goldust

  Nick-ul tau: Visinescu. Rank-ul tău: 2 Nick-ul celui reclamat: DirtyWaterNR1 Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației: Limbaj pe /emergency + /emergency aiuria. Dovezi(poze sau video-uri): https://imgur.com/ucgnPYf
 7. Goldust

  Nick: Visinescu.Rank: 2Propunere: Inainte de a accepta liderul aplicatia cuiva,testerii sau chiar si rankurile celelalte sa aiba libera comunicare cu candidatii,sa le afle intentiile pentru care intra in Paramedics si din comunicare le vezi si mentalitatea. Iar intrebarile sa fie spuse mai subtil,mai mult din aplicatie dar spuse intr-un mod diferit astfel incat sa il tragi pe candidat de limba daca ceea ce a zis el in aplicatie e adevarat sau nu doarece nu cred eu ca toate aplicatiile sunt facute sincere. Deci pe scurt ideea ar fi sa ne bazam mult mai mult pe comunicare deoarece intr-un colectiv trebuie sa existe multa comunicare,noi nu prea avem acest lucru si de aici ies multe conflicte si alte incidente. Pot sa ma ocup chiar si eu de acest lucru si daca mai doresc alti colegi sa se ocupe. Cred ca este o idee bunicica deoarece prin asta vezi daca candidatul este potrivit sau nu,nu trebuie acceptata orice aplicatie de 50 randuri si lucruri spuse in minciuna,un om poate spune in 3 randuri un lucru dar sa fie adevarat si sincer si din aia sa ii vezi mentalitatea. Alte precizari: Se pot ocupa atat testerii,cat si celelalte rankuri si putem face chiar si o lista gen : Comunicator : Goldust,Pikovit,Dedy,Satana,Gherghe Dinca,Pomohaci etc.,stiti voi la ce ma refer. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nick: Visinescu.Rank: 2Propunere: Un mic antrenament obligatoriu saptamanal ( in weekend mai exact deoarece in cursul saptamanii multi nu pot mai ales ca unii au munca si mintenas incepe Jilava sa adune copiii ( scoala/liceu/facultate etc. ). In ce consta acest antrenament : Antrenamentul consta in explicatii de regulament cat si anumite probe gen pikovit merge in tibuctu iar eu trebe sa ma duc sa ii dau heal,gen prin asta sa testam putin timpul in care PAramedicul Xculescu ajunge la player in anumite locatii. Si putem face antrenamentul chiar mai distractiv,gen pe grupe de cate 5 membrii,pikovit merge in locatia X,iar cei 5 trebuie sa gaseasca anumite rute cat mai scurte pentru a ajunge la el cat mai repede pentru a-i acorda Heal. Gen Pikovit merge pe Chiliad sau cum se zice la muntele ala,iar pornirea este de la HQ,cine ajunge cel mai repede poate avea chiar un premiu `x`,acesta il stabilim impreuna. Alte precizari: Votati Visinescu primar in satul legendei Pomohaci : Rabrisoara cat si primar in Cartierul Foamea si Ferentari. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nick: Visinescu.Rank: 2 ( Lider Paramedics )Propunere: O mica sedinta prin care sa punem la baza aceste lucruri daca o sa fie acceptate si pentru a le explica. Prezenta obligatorie.Alte precizari: Cand berea m-a tradat,vinul mereu m-a consolat.
 8. Goldust

  Azi sunt jos n-are nimic Stiu ca maine ma ridic! Si oricat ar fi de greu O s-ajung unde vreau eu! Ca si cum si prin urmare doresc sa mentionez un lucru mentionabil care este de mentionat pentru ca este de mentionat ca daca nu era de mentional nu il mentionam pentru ca nu era de mentionat : Aveti toti limbrici si va afecteaza neuronii,mai usor cu certurile ca e doar un joc.
 9. Goldust

  Mereu am fost un scump 😍 Depinde de avatar si de timpul pierdut ca sa il fac :)))
 10. Goldust

  Noroc si bine ati venit. Sa speram ca o sa ne intelegem. Daca vreti avatare,astept 100 lei paypal,pup :)))))
 11. Nick: Golduat Rank: 1 *Data sedinței / evenimentului: 16.08.2019 *Motivul absentei: Turneu Austria- fotbal,mă întorc sâmbătă seară. *Alte precizari: Va multumesc pentru intelegere.
 12. *Nick: Goldust *Rank: 1 *Data sedinței / evenimentului: Miercuri este data de 14/08/2019,ai gresit data Pikovit ca ai pus 12/08/2019. ( Sedinta ) *Motivul absentei: De aceea am facut raportul de astazi deoarece de maine pana sambata sunt plecat in turneu in Austria. *Alte precizari?: Multumesc pentru intelegere.
 13. Goldust

  Nick-ul tau: Goldust Rank-ul tău: 1 Nick-ul celui reclamat: 1babyTira1[Voda] Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației: /service medic folosit aiuria,cand am ajuns la el cica nu mai are nevoie. Exista /cancel medic pentru a anula din cate stiu,nu fac 100 drumuri degeaba. Dovada cand am ajuns la el nu am apucat sa o fac,data viitoare bag filmari cand fac raportu deoarece a zis ce a zis si a plecat repede.. Dovezi(poze sau video-uri): https://imgur.com/GhWlAyd
 14. Goldust

  Gheroghe Dinca
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.