Jump to content

WOTM luna August a început. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

eB Quentin

RPG2 Helper
 • Content Count

  570
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

76 Impressive

4 Followers

About eB Quentin

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 09/17/2003

Contact Methods

 • Website URL
  -
 • Skype
  -
 • Steam ID
  Quentin.
 • Discord
  Quentin.#4206
 • Instagram
  adrian.d811

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Argeș, România
 • Hobbies
  Gaming, reading

Previous Fields

 • Real name
  Adrian
 • RPG1 Nickname
  Quentin.
 • RPG2 Nickname
  Quentin.
 • CS 1.6 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

576 profile views
 1. eB Quentin

  Nick: Quentin. Membru sanctionat: Kellerman Sanctionat cu: Faction Warn Motiv: Nepostare evidență. Dovezi: Nu este nevoie. Nick: Quentin. Membru sanctionat: OG.Andrei Sanctionat cu: Faction Warn Motiv: Nepostare evidență. Dovezi: Nu este nevoie. Nick: Quentin. Membru sanctionat: Alex.SoferPePassat Sanctionat cu: Faction Warn Motiv: Nepostare evidență. Dovezi: Nu este nevoie. Nick: Quentin. Membru sanctionat: .Marlboro Sanctionat cu: Faction Warn Motiv: Nepostare evidență. Dovezi: Nu este nevoie. Nick: Quentin. Membru sanctionat: OG.Andrei Sanctionat cu: 3/3 Faction Warns Motiv: Nepostare evidență. Dovezi: Nu este nevoie.
 2. Evidența activității membrilor în săptămâna 27.08.2020 - 02.08.2020 Culoarea portocalie - Reporter care a intrat în modul de recuperare. Culoarea roșie - Reporter sancționat. Culoarea galbenă - Reporter cu inactivitate. Culoarea verde - Reporter care a efectuat misiunea sau care face parte din echipa de reporteri calificați. Culoare albastră - Reporter care a folosit un bonus de la maraton (raport înjumătățit/opțional). *Notă: Cei care au intrat în modul de recuperare vor trebui să posteze evidențele din săptămâna în care nu au postat și de asemenea evidențele pentru raportul de activitate
 3. Evidența activității membrilor în săptămâna 20.07.2020 - 26.07.2020 Culoarea portocalie - Reporter care a intrat în modul de recuperare. Culoarea roșie - Reporter sancționat. Culoarea galbenă - Reporter cu inactivitate. Culoarea verde - Reporter care a efectuat misiunea sau care face parte din echipa de reporteri calificați. Culoare albastră - Reporter care a folosit un bonus de la maraton (raport înjumătățit/opțional). *Notă: Cei care au intrat în modul de recuperare vor trebui să posteze evidențele din săptămâna în care nu au postat și de asemenea evidențele pentru raportul de activitate
 4. Evidența activității membrilor în săptămâna 13.07.2020 - 19.07.2020 Culoarea portocalie - Reporter care a intrat în modul de recuperare. Culoarea roșie - Reporter sancționat. Culoarea galbenă - Reporter cu inactivitate. Culoarea verde - Reporter care a efectuat misiunea sau care face parte din echipa de reporteri calificați. Culoare albastră - Reporter care a folosit un bonus de la maraton (raport înjumătățit/opțional). *Notă: Cei care au intrat în modul de recuperare vor trebui să posteze evidențele din săptămâna în care nu au postat și de asemenea evidențele pentru raportul de activitate
 5. eB Quentin

  @zL Garcea, misiunea a fost efectuată corect, primești raport opțional. Felicitări! @Arminu69, misiunea a fost efectuată corect, primești $100,000. Felicitări!
 6. eB Quentin

  Aloha, reporteri! Reporterul cu cele mai multe puncte la raport în săptămâna 27.07.2020 - 02.08.2020 este AlexIoan.SN1, având un total de 192 puncte! Felicitări, primești $150.000 și titlul de "reporterul săptămânii". Mult succes în noua săptămână!
 7. eB Quentin

  Aloha, reporteri! Misiunea din această săptămână este aceasta: "Reporterii norocoși" Pentru a îndeplini această misiune trebuie să folosiți comanda [/rolldice] până ce zarul aterizează pe 6, în timp ce vă aflați pe cea mai înaltă clădire din joc. În poză (F8) va trebui să se vadă chatul care arată numărul picat; Pozele care nu sunt din această locație -> click <- nu vor fi luate în considerare. Premii: Locul 1: Raport opțional Locul 2: $100.000 Locul 3: $50.000 Alte precizări: Dovezile se vor încărca pe http://imgur.com/ Model de postare: ~ Nickname: ~ Rank: ~ Dovada: ~ Alte precizări: Primii trei care postează misiunea efectuată corect vor primi premiile de mai sus. Mult succes, reporterilor!
 8. eB Quentin

  Nick: Quentin. Membru sanctionat: Kellerman Sanctionat cu: Avertisment Verbal Motiv: Ziar scris greșit Dovezi: Topicul "Evidenta ziare" - săptămâna 27 iulie - 02 august Nick: Quentin. Membru sanctionat: AlexIoan.SN1 Sanctionat cu: Avertisment Verbal Motiv: Ziar scris greșit Dovezi: Topicul "Evidenta ziare" - săptămâna 27 iulie - 02 august Nick: Quentin. Membru sanctionat: [1]LawsoN Sanctionat cu: Avertisment Verbal Motiv: Ziar scris greșit Dovezi: Topicul "Evidenta ziare" - săptămâna 03 - 09 august Nick: Quentin. Membru sanctionat: Rawl.inoataCHELUTU Sanctionat cu: Avertisment Verbal Motiv: Corectare ziar greșit Dovezi: Topicul "Evidenta ziare" - săptămâna 03 - 09 august
 9. eB Quentin

  @Legendd, evidența ziarului tău a fost verificată. Ziarul este greșit, primești Avertisment Verbal. ([NC]Nicolae.) @nVlad, "ziarul" pe care l-ai postat pe 27.09 este invalid, deoarece dovada pe care ai postat-o este de la un pachet. @Alexandru Ioan, evidența ziarului tău a fost verificată. Ziarul este greșit, primești Avertisment Verbal. (Clanul Gangsters Family [GF]) @LawsoN, evidența ziarului tău a fost verificată. Ziarul este greșit, primești Avertisment Verbal. (Orasul San Fierro) Ceilalți, ziarele voastre sunt corecte, nu am mai stat să vă dau tag fiecăruia în parte, îmi cer scuze.
 10. eB Quentin

  @TLG DariusIstodor, evidențe verificate. Emisiunile au fost acordate corespunzător. Deoarece avem din nou 2 reporteri calificați, începând cu această săptămână, evidența emisiunilor se întoarce. Astfel, aveți de făcut minimul de puncte pentru a nu fi scoși din echipă. Spor la treabă!
 11. eB Quentin

  Nick: Quentin. RPG Bar mic aplicant: Rezultat proba teoretica: 3/3 Rezultat proba practica: - Rezultat per total: RESPINS Alte precizari: Mult succes data viitoare.
 12. eB Quentin

  Evidenta testeri - iulie
 13. eB Quentin

  @Rawl., misiunea a fost efectuată corect, primești $100,000. Felicitări!
 14. eB Quentin

  Nick: ClAnin3 Membru sanctionat: Teo[] Sanctionat cu: Demitere cu 60 FP Motiv: Abuz de funcție. Dovezi: La cerere.
 15. eB Quentin

  Nick: Quentin. Membru sanctionat: .Marlboro Sanctionat cu: Faction Warn Motiv: Pachet incomplet. Dovezi: Topicul "Evidență pachete de anunțuri" - săptămâna 27 iulie - 02 august.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.