Jump to content

Truda TOV

Member
  • Posts

    3149
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Truda TOV

  1. Hai noroc si sanatate !

  2. Truda TOV

    Multumesc ! Mai astept cateva lucrari !
  3. Truda TOV

    Mersi ca ai incercat! Mai astept si alte creatii !
  4. Truda TOV

    Mersi, mai astept si alte creatii !
  5. Truda TOV

    Nick: Truda. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): ceva asemanator cu asta, ma refer sa fie gif: http://forum.b-zone.ro/uploads/profile/photo-47806.gif?_r=1454956266 Tema (In caz ca nu exista o imagine): Counter Strike GO / 1.6 / al-Qaeda Terorism Text: al-Qaeda Zawahiri Dimensiuni: Alte precizari: Multumesc ! Nick: Truda Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Counter Strike GO / 1.6 / al-Qaeda Terorism Text: al-Qaeda Zawahiri Dimensiuni: Alte precizari: Multumesc !
  6. Veteran, Truda.[TOV] -> Back !

    1. Show previous comments  6 more
    2. Vittorio Salvatore

      Vittorio Salvatore

      Da, n-am alta alternativa.

    3. Truda TOV

      Truda TOV

      hai inapoi pe RPG 1 .. eu nu ma apuc pe 4 nu are rost sa o iau de la capat pana fac level si toate alea ..

    4. Vittorio Salvatore

      Vittorio Salvatore

      E acelasi lucru si pentru mine...

  7. Truda TOV

    Puteti da TC !
  8. Truda TOV

    Nick : Truda. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 07.01.2016 Lipsesc din motivul: Sunt invitat la Sf. Ion o mica petrecere Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Multumesc !
  9. Truda TOV

    Neata colegi, ce faceti ? Haide ti sa ne adunam astazi si sa nu mai patim ca ieri sa ne tina 69 in spawnkill... Asta e acuma avem si momente mai proasta dar trebuie sa ne revenim ca putem Ne auzim prin game, o zi faina sa aveti! bafta!
  10. Truda TOV

    Salutare ? Ce faceti ? Haide ti sa ne adunam astazi si sa nu i lasam sa ne ia turf-ul .. Cum a zis si Prodan e doar un war ar fi pacat sa l pierdem Mai avem si zile proaste ce i drept dar nu ne dam batuti tot o sa castigam noi Hai succes ne auzim prin game Bafta!
  11. Truda TOV

    Ceva poze la plictiseala de ieri de la wars http://imgur.com/a/lUHdh
  12. Truda TOV

    Hello colegi, ce faceti ? Gata s a dus vacanta intram in sesiune imediat .. Pregatiti de wars? Astazi luam toate wars ce naiba suntem odihniti din vacanta Ne auzim prin game! Bafta!
  13. Truda TOV

    Astept si alte creatii! PS: nu trebuie sa fie neaparat cu, caractere din GTA, sa fie pe tema unui cartel mexican, multumesc!
  14. Truda TOV

    Mersi, mai astept si alte creatii !
  15. Truda TOV

    Nick: Truda. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): El Loco Cartel Text: El Loco Cartel Truda. Dimensiuni: Alte precizari: Doresc sa fie ceva pe tema El Loco Cartel ! Multumesc Nick: Truda Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Loco Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): El Loco Cartel Text: El Loco Cartel Truda. Dimensiuni: Alte precizari: Doresc sa fie ceva pe tema El Loco Cartel ! Multumesc
  16. Truda TOV

    Neata camarazi, astazi ultima zi de vacanta .. De maine incepem in forta 2016 cu turfs uri luate, rupem tot ce naiba! O zi faina, ne auzim prin game! Bafta!
  17. Truda TOV

    Buna ziua vreau sa va spun an nou fericit un an mai bun in 2016 cu multe impliniri si realizari va doresc ! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! Distractie placuta in seara asta si nu va omorati prea tare Am plecat la cabana ne auzim! bafta!
  18. Truda TOV

    Salutare, ce faceti ? de ce e asa liniste pe aici ? Cum va pregatiti de rev, ce faceti cabane restaurante ceva? Ne auzim prin game! bafta!
  19. Truda TOV

    Neata colegi, ce faceti ? Mama ca asa ma doare capu aseara am fost mortal kombat O zi faina sa aveti si astazi ! Abia astept sa inceapa iar wars ca parca lipseste ceva din game Bafta!
  20. Truda TOV

    Neata! A ti fost cuminti ? ce v a adus mosu :> ? O zi faina sa aveti, sper sa ninga pana de revelion ... Bafta !
  21. Truda TOV

    No poftim domne ce face un lider in timpul sau liber, poftim cultura ! plus inca cateva ss-uri de cand sunt in elc http://imgur.com/a/Al27C
  22. Truda TOV

    Sarbatori fericite sa aveti alaturi de cei dragi! Sa primiti de la mosul ce va doriti! O zi faina sa aveti! Bafta!
  23. Truda TOV

    Buna ziua, ce faceti ? Cum va pregatiti inainte de sarbatori :> ? Ne auzim prin game si astazi, o zi faina sa aveti ! Pacat ca e asa soare si cald afara ca nu se simte spiritul craciunului zici ca vine vara ... Bafta!
  24. Truda TOV

    Buna ziua colegi, imi cer scuze ca nu am ajuns ieri la wars si nu am facut nici cerere de invoire, am un deces in familie, am sa fac azi cerere doua zile cat dureaza .. Felicitari pentru wars de ieri, ne auzim in game peste doua zile. Aveti grija de voi! Bafta!
  25. Truda TOV

    Noapte buna colegi si felicitari pentru wars de astazi, maine o sa fie si mai bine ! Succes la scoala celor care merg maine ! O seara frumoasa sa ne auzim cu bine maine dupa ce luati vacanta oficial ! Bafta !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.