Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

MaDe in AlGeRiA

Member
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MaDe in AlGeRiA

  1. In mare parte ai dreptate ce zici , oricum vom traii si vom vedea ce se mai intampla. Desi sper sa fie de bine. Fuziune , veeeeenimmmmmm !
  2. Hai cu fuziunea aia <3333. Ma intreb cum mai e sa joci samp cu atatia playerii ca pe b-zone 2016-2017 . Ultima oara cand am jucat a fost anu trecut pe b-zone (2018) , ma reapuc acum ,de fuziune . Ca voi stiti mai bine s-au schimbat multe?
  3. <3. Motiv-ul NR 1 pt care fuziunea ajuta , si da stiu nu e de durata mare , dar e ceva care salveaza servarele sa nu moara pt o perioada putin mai mare. photo : https://imgur.com/zBuXLM5 //
  4. In concluzie. Mai ramane comunitatea de samp (b-zone) cu 2 servare. Pe viitor o sa mai dispara unu , mai ramane unu dupa care se inchide si ala si se deschide un server de FiveM , sau ceva pe GTA 5 cam in anul 2025 aproximativ. =]] Ceva de genu. Dupa cum imi imaginez eu.
  5. <333 Dabia astept . Ma reapuc de server ! N-am mai jucat pe B-zone din 2018. Si samp din martie.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.