Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Catalin16

Member
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Catalin16

  1. Nopate buna tuturor! Succes celor ce dau teze si examene!
  2. -Nick:Catalin15 -Level:9 -Factiune:Taxi Company -Ai citit modul in care va decurge eventul?:Da -Esti de acord cu regulile impuse?:Da -Ai vreo propunere?:Nu -Ai vreo preferinta(Daca ai specifica care este si ca esti de acord cu taxa): - -Alte precizari?: -
  3. Noapate buna tuturor colegilor !!! Ne vedem maine !!! SucceS Atrem0! Te asteptam cu drag!!!
  4. Neata..Ce mai faceti? Probabil au probleme de la host...
  5. Foarte frumos!Deabia astept sa fie si partea urmatoare!As dori sa particip si eu intr-un episod,daca este suna-ma!
  6. Frumos filmul,a fost frumos realizat,chiar merita vizualizat,si mi-a placut partea aia atunci cand trecea un turist cu rucsacul in spate,ducandu-se spre o masa,este un film de 10,plus ca melodia este in top-uri!BravO!((Ce programe ai folosit pentru filmat,cat si pentru editat?))
  7. Salut tuturor colegilor!Bine va-m gasit! Spor la munca!
  8. 1.E mult mai frumos primul Wallpaper! 2.Ai un + de la mine. 3.Te pricepi la asa ceva,nu ai degeaba Moderator! 4.Ce program ai folosit?
  9. NICK : Catalin15 FACTIUNE : Civil ESTI DE ACORD CU TAXA DE INSCIRERE ? : Da ESTI DE ACORD CU REGULILE IMPUSE DE ORGANIZATORI ? : Da ALTE PRECIZARI ? : Sper sa fie multa lume!
  10. Sincer sa fiu este foarte reusit ai 1+ de la mine,chiar daca esti incepator meriti aplauze!!!Bravo!
  11. Multumim Blade,un tutorial bine dezvoltat,care putem sa intelegem cum sa facem un film!Este foarte interesant pentru cei ce nu stiu!
  12. A iesit foarte tare Prezentarea Corleon-ului,melodia a fost bine aleasa,si a fost bine editat!Meritati un 10+ pentru tot efortul depus!
  13. Ai un 10+de la mine,deoarece este frumos,dar as dori sa vad partea a 2,sfarsitul ne lasa inpresia ca va fi si partea 2!Bravo!
  14. Bravo Bravo,wow,foarte reusit,acesta poveste e chiar marfa,tu spuneai ca nu ai editat bine,daca acum nu ai editat bine,cand editezi calumea cred ca iese parfum.Mi-a placut povestea chiar e marfa,si introducerea si cuprinsul si inchierea,toate sunt marfa!Bravo!
  15. Imi place,e chiar reusit,ai un 10+pentru efortul depus si sper sa mai vi si cu alte filme!Bravo!
  16. Ma asteptam sa castige Turismo,deoarece este mai puternic,filmul este reusit nu pot spune...Bravo!Ai un 10+ de la mine!Asteptam si alte filmulete!SucceS!
  17. WoW...WoW...Frumos,am ramas uimit,ati avut o introducere frumoasa si un sfarsit frumos,cuprinsul acestui film e bestial,este bine gandit,aveti un 10+ de la mine! P.S:Blanco@Ce spam am facut eu?Am comentat ca ceilalti membri!Sincer sa fiu chiar imi place video-ul,si vad ca nu am voie sa-mi exprim opinia fata de acest film!Plus ca tu zici SPAM,am scris mai mult de 1 mesaj?
  18. Foarte tare,bravo baieti,sfaritul a fost bestial!Bine gandit filmuletul!
  19. Foarte reusit,si mia-m pus acesta intrebare,dar nu am incercat,totusi daca aveai un BulleT,ComeT,Infernus era alta treaba,oricum meriti sa fi felicitat pentru efortul depus,cum se numeste masina cu care erai?
  20. Bravo,este un film foasrte reusit,dar daca bagai o melodie de club era de 10+,oricum meriti aplauze pentru efortul depus!
  21. Catalin16

    =Salut=

    Bine ai venit!!!
  22. Este foarte frumos,primesti un + de la mine,daca ai fi schimbat melodia si ai nu mai aparea parte cu FUEL Este de nota 10+ cu * !Oricum meriti felicitari,pentru tot efortul depus,daca il mai editai 40% era bestial !Oricum Bravo!
  23. Bravo,ai facut un filmulet foarte frumos,mi-e unu mi-a placut StuntU pe care la-i facut,si cine la editat,la editat de nota 10+!Totusi va dau un + si ti-e si celui ce a editat,este frumos filmuletul ! Na-m cuvinte!
  24. Mi-e unu imi place acest mini-videoclip,dar daca mergeati cu InfernuS si BulleT iesea un film de 10+,iti dau un 9+!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.