Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

AT Londonezu

Member
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About AT Londonezu

 • Rank
  Advanced member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. AT Londonezu

  Votez V2 E mai smeker v2
 2. Nickname: Chedy/ Rank: 4 Sedinta / Activitate: Activitate Motivul absenței: Nu sunt acasa si nu ajung la ora 19:00 Alte precizări: Daca o sa ma vedeti ON pe discord/jocuri, nu sunt eu la PC, este varul meu mai mic care se joaca.
 3. AT Londonezu

  Nick: Chedy Rank: 4 Data: 18.03.2020 Am dat test cu: DereckOfficial Rezultat regulament (x/3): 0/3 Rezultat traseu (x/6): 0.6 Rezultat final (Admis/Respins): Admis Alte precizări: Asteapta ca toti candatii sa dea test.
 4. * Nume: Chedy. * Rank: 4 * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Doarece vreau sa sustin teste cu candidatii. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Yes! * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Da, sunt sigur! * Alte precizări: O zi buna!
 5. AT Londonezu

  +1
 6. Ce faci frt?

  1. Nic

   Nic

   bine, incerc sa fac si eu un mod. Tu?

  2. AT Londonezu
 7. AT Londonezu

  Neata Colegiii Succes la raport!
 8. AT Londonezu

  mere frumoasa dulci salutaree
 9. AT Londonezu

  baietii Stie fotbal atmosfera e frumoasa Are
 10. AT Londonezu

  atmosfera e frumoasa
 11. AT Londonezu

  Nick : Londonezu Rank: 2 Motivul absentei : Am test la Limba Romana si nu as vrea sa iau nota mica, mai ales ca este materie de profil. Data warului: 28.01.2020 Alte precizari?: Daca o sa ma vedeti on pe DISCORD, sta varul meu la PC si nu stie sa joace la wars. Bafta la wars! Numarul total de invoiri: 1/2
 12. AT Londonezu

  Nick : Londonezu Rank: 2 Motivul absentei : Am niste treaba si nu pot ajunge la wars. Data warului: 24.01.2020 Alte precizari?: Daca o sa ma vedeti on pe DISCORD, sta varul meu la PC si nu stie sa joace la wars. Bafta la wars! Numarul total de invoiri: 1/2
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.