Jump to content

0 m e r t a

Member
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

About 0 m e r t a

  • Birthday 09/22/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Rosiori De Vede

Previous Fields

  • Real name
    ByFyDo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

0 m e r t a's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

1

Reputation

  1. Sunt foarte frumoase sa ma inveti si pe mine 1 si mai am eu o idee dar nu pot sa fac acea schema poate reusesti sa o faci tu, te contactez in game.
  2. Nume in joc:mR.Renato Level:26+ Varsta(reala):16 si 7 luni. Sex (masculin / feminin)Masculin :M De cat timp jucati pe server? :1 an. Factiuni precedente :Paterno x 5, Cuneo x3 , NG , Stracci , TTC ,Tattaglia, Barzini . Rank-ul ultimei factiuni :1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am picat perioada de teste. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :2 Paterno De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca imi place sa fiu assasin si pentru ca vreau sa ma fac respectat pe acest servar si cred ca H.A este keya. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :H.A se ocupa cu assasinarea plaierylor care au contracte. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Da odata eram la event si vroia sa ma omoare. Ai mai fost membru Hitman :Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :7-8 ore. Nickname-uri anterioare :NighT { am pus si mafiile dupa acest cont} Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://postimage.org/image/7wgw8r419/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3 ad aiurea. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da /ad aiurea. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da, Alte precizari? :Multumesc anticipat.
  3. Salutare The Barzini Family.. am fost peafara Vad ca serveru tot offline este..Voi ce mai faceti?
  4. Nick-ul :mR.RenaTo Level : 25 Factiune : - Members : -
  5. La multi ani NimaR ...Back de la scoala.. Ne vedem prin game cand revine serveru..
  6. Noapte buna cuneo family.. ma bag si eu putin la tv apoi ma culc ,maine scoala de dimineata!!
  7. Bafta cuneo ma bag la tv... Ne vedem maine poimaine prin sa:mp am o problema cu sa:mp...
  8. Salut cuneo ma duc prin oras ne vedem mai pe seara in game daca revine serveru!!
  9. Neatza cuneo ...astazi nu ma duc la scoala sunt racit Ma duc fac un dushuletzzz manc si eu ceva si ne vedem in game!!
  10. Noapte buna cuneo.. Ne vedem maine de dimineata ca nu ma duc la scoala.. bafta celor care mai stau..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.