Jump to content

AngeloLero

Member
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AngeloLero

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1.Nick: LeRoNo.Exe 2.Level: 65 3.Rank: 2 4.As dori sa ma invoiesc de la: War 5.Motivul: Sunt la bunici. 6.Alte precizari: Multumesc.
 2. Salut! Frate, daca pot intra azi la wars e bine, nu merge SV-ul si n am cum sa intru pe sv, daca se rezolva intru.

 3. Nick:Lerono_4_moon Data:11.09.2019 Motivul pentru care nu pot veni la war : Nu situ daca am sa fiu acasa si daca pot intra, daca ajung, intru. Numarul invoirilor de care ai avut deja parte: 1 fara asta.
 4. Salut Sky, m am uitat peste regulamentul de la war Uri și secundele care trebuie acumulate plus cât și sancționarea, tu m ai sancționat la 2 war uri absent, dar dacă te uiti poti vedea ca pentru absent la 2 war uri este AVERTISMENT VERBAL nici decât FW. Te rog frumos sa te uiti și tu sa vezi și sper sa mi fie șters fw ul. 

  1. SKY BELEAUA ZEW

   SKY BELEAUA ZEW

   Pentru că au fost 2 waruri d aia pentru absent 2/2 waruri = fw 

  2. AngeloLero

   AngeloLero

   Nu poti vorbi frate cu un admin 4+ ca sa stearga sanctiunile de la evidenta aia, adica na, e un favor cam mare, dar ai vazut ca n am lipsit niciodata, doar acuma s a intamplat sa n am secundele. Si apropo, de ce doar eu si inca 2 colegi am fost sanctionati cand au fost inca 10 absenti?

 5. AngeloLero

  Nume:Lerono_4_moonRank:3Suma depusă:20kMotivul amendării : -5Screenshot:https://imgur.com/a/TDLyBnC
 6. Nick: Lerono_4_moon Data: 02.09.2019 Motivul pentru care nu pot veni la war-uri : Sunt plecat până poi-maine de acasă și nu am calculator. Numărul invoirilor de care am avut parte : -
 7. Nick:Lerono_4_moon Rank: 2. La ce ma invoiesc: War. Data la care nu pot veni: 02.08.2019 Lipsesc din motivul:Sunt plecat, nu am stiut ca stau atata timp. Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 2. Alte precizari: Imi pare rau dar nu am stiut ca stau atata timp plecat de acasa.
 8. Nick: Lerono_4_moon Rank: 2. La ce ma invoiesc : War. Data la care nu pot veni : 01.08.2019 Lipsesc din motivul : Plec undeva cu familia. Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1. Alte precizari : Mersi!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.