Jump to content

Nesquikkk

Member
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nesquikkk

  1. salut iar am intampinat o problema am vrut sa fac o semnatura dupa un tutorial dupa Youtube m-am loat fix la FEL fix la fel si eu cand pun cum ar fi poza pe layer se face alb negru ori ce poza pun link tutorial : Ss : cum mi sa facut poza cand am pus pozele de la colorate la alb negru Link 1 : http://img.b-zone.ro/images/90506199060161394892.jpg Link 2 : http://shareimage.ro/images/0neyijn04gd1ctm51iw.jpg Link 3 : http://imageshack.us/photo/my-images/684/nervi.jpg/ Va rog ajutati'ma ! Folosesc versiunea 3 ( CS3 )
  2. Salut mai devreme umpic lucram la o lucrare in PS si a venit cineva la mine si mi-a apasat pe Taste si mi-a disparut TOT din dreapta Layerele Tot va las un ss cum imi este acuma PS , folosesc versiunea CS3 SS : http://imageshack.us/photo/my-images/146/unledkt.jpg/ Sper sa stiti problema si sa ma puteti ajuta sa o rezolv . Scuzati de topicurile de mai sus dar am netu FF prost inchidetile sau STERGETILE si lasatil pe asta va rog !
  3. Salut mai devreme umpic lucram la o lucrare in PS si a venit cineva la mine si mi-a apasat pe Taste si mi-a disparut TOT din dreapta Layerele Tot va las un ss cum imi este acuma PS , folosesc versiunea CS3 SS : http://imageshack.us/photo/my-images/146/unledkt.jpg/ Sper sa stiti problema si sa ma puteti ajuta sa o rezolv . Scuzati am netu FF Prost si nu stiam ca sa pun ! Dati TC la asta !
  4. Salut mai devreme umpic lucram la o lucrare in PS si a venit cineva la mine si mi-a apasat pe Taste si mi-a disparut TOT din dreapta Layerele Tot va las un ss cum imi este acuma PS , folosesc versiunea CS3 SS : http://imageshack.us/photo/my-images/146/unledkt.jpg/ Sper sa stiti problema si sa ma puteti ajuta sa o rezolv . Scuzati am netu FF Prost si nu stiam ca sa pun ! Dati TC la asta !
  5. Multumesc Manuel ai facut o treaba ff buna
  6. Destul de bun bafta incontinuare .
  7. Display name: Nesquikkk Doresc: Signature/Avatar/Userbar/Logo, etc. : Avatar Text: Nesquik?! -/aIRbeNNdeRs.[kZ] de nu incape puneti Nesquik Dimensiuni: Nu prea ma pricep la dimensiuni daca se poate sa fie una pentru Avatar Imagine(obligatoriu): http://imageshack.us/photo/my-images/694/hns1.jpg/ de nu puteti pe ea http://imageshack.us/photo/my-images/542/bbbr.jpg/ eu as prefera pe prima daca puteti. Daca nu puteti pe nici unele dintre ele stiu ca sunt prea mici cautati voi una despre CS . Alte precizări?: Sper ca imaginea sa iasa cat mai frumoasa adaugati voi ce efecte vreti etc. PS = Scuzati de cele 2 topicuri am avut o problema la net si am crezut ca nu sa pus si dupa cum spune regulamentul nu mi-a postat nimeni nici o poza din cauza greselei mele si repet dupa cum spune regulamentul pot mai face inca 1 topic deoarece acel topic a fost inchis si nu a postat nimeni nici o poza . EDIT = Le-am editat si Va rog am 45 + posturi dar imi arata 14 va rog faceti 1 exceptie am nevoie neaparat de acceasta poza si dupa nu o sa mai postez pana cand nu o sa am 150 + posturi ! Va rog .
  8. Bun pentru cei incepatori si chiar nu stiam cum sa fac filmuletele HD in Sony Vegas 10/10 Tutorialu tine-o tot asa !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.