Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

SkeriY

Member
  • Posts

    440
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SkeriY

  1. am rezolvat-o mersi mult. era driveru de la placa video ,trebuia update
  2. Nu cred ca e de la hard ca m-am mai jucat samp pe acest laptop,incerc acuma sa il reinstalez poate o sa mearga. edit:Stie cineva cum sa fac ca atunci cand apas gen f5 sa nu mai imi ia functie.Adica eu acuma daca apas f5 mi se inchide netu,as vrea sa fie f5 normal nu acele functii. L-am reinstala si nu merge,aceasta problema o am :
  3. Baietii care ma ajuta si pe mine,am instalat acuma gta-u pe un laptop si cand dau acolo pe samp la server sa dau connect nu se intampla nimic:)),stie careva cum sa rezolv?
  4. Nume: Skery Rank: 1(Trainee) Număr de comenzi efectuate: 251 Număr de teste date: 0 Punctaj per total (comenzi + teste):251 Zile inactive cu cerere: 0 Link către raport: https://www.dropbox.com/sh/qjtxnkjt0s1mwuz/AABwNwsugP4O-lQJGEmxEk09a?n=309368062
  5. Succes in continuare Gheran,multumesc pentru sansa acordata!
  6. SkeriY

    Tombola B-Zone

    Nickname: Skery Level: 10 Sunt jucatorul cu numarul: 23 Alte precizari:
  7. Nick: Skery Facţiune: Taxi SF Level: 8 Despre ce schimb este vorba: Are o casa lvl 7 langa cnn (aceasta: http://forum.b-zone.ro/topic/224577-vand-casa-lvl-7-hq-vietnamese-boys/) vrea sa imi dea 220k+casa pe sandking 2400km,se merita?
  8. Nick: Skery Facţiune: Taxi SF Level: 8 Despre ce schimb este vorba: Am un sandking 2400km ,el vrea sa imi dea bullet 44k km si sa ii mai dau 550k diferenta Ce diferenţă deţii? (opţional): 700k+voodoo+bucaner
  9. Neatza copii ce faceti? Imi cer scuze ca saptamana asta am fost cam inactiv:(,dar scoala asta ma doboara total:-s
  10. Prea tare=)))) ai ales prea bine skinul
  11. Cranky ce moduri folosesti? cele pt skin si enb`u ca sunt frumoase:))
  12. Neatza,ce fac baietii? Ce facem astazi la war? mai pierdem 2-3 turfs?
  13. Welcome Alexutzu! Oooo dar ce avem noi aicia:))) ===> http://postimg.org/image/oqfe3ko2n/
  14. Nick: YourDaddy Raspuns:Bufalo Alte precizari: Stiu ca e cu 2 F ,dar tu ai pus un singur f la cuvantul tau incrucisat.Sper sa fie bine
  15. Cu nici un browser nu mergea. Dar am rezolvat ,mersi oricum. Solutia: Am reinstalat windowsu si am skimbat partitiile,adica inainte in C aveam 80GB si restu in D si am formatat si C si D si in C am pus 40GB si restu in D ,iar akm merge. Puteti da Topic Closed!
  16. Pai si ce anume sa caut in task manager in legatura cu asta?
  17. Am si eu o mica/mare problema nu stiu sigur de la ce e. Recent mi`am skimbat windowsu.Tin sa sugerez ca inainte sa il skimb nu imi facea asa. Asa si acuma dupa ce l`am skimbat vreau sa donwloadez si eu cate ceva de pe net si nu imi merge,la 99% mi se blocheaza si asa ramane.Un exemplu ar fi skypeu SS: http://postimg.org/image/s3nwhmdt9/ P.S: Inainte sa skimb windowsul mi se restarta calculatorul cand vroiam sa downloadez unele programe,de aceea am schimbat si windowsu`l.
  18. Neatza colegii! ceva semne de la serveru`l nostru astazi? Bafta la scoala Speedy!
  19. Cred ca a luat apa serverul:)) a plouat prea mult prin partile alea
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.