Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Clarxon

Donator
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Clarxon

  1. Bezos are alte cheltuieli pe cap, el deja aduce contributii masize guvernului si ajuta la nivel global.
  2. Femeia nu este obligata sa faca nimic timp de 9 luni de zile, daca ambii parteneri sunt de acord sa faca sex neprotejat atunci inseamna ca sunt constienti de consecintele in urma actului. Pana la urma, exista pastila de a doua zi daca femeia respectiva este ingrijorata, care acordata in primele 24 ore acord are o rata de succes de 100% in cazul in care, bineinteles "metoda retragerii" nu a fost sigura si in cele mai multe cazuri, nu este. Nu exista o scuza viabila, cu atatea metode de contraceptie existente pe piata si la un pret accesibil. Plus ca femeia daca este destul de responsabila se poate duce foarte simplu la ginecolog iar acesta ii poate prescrie niste pilule contraceptive potrivite ei.
  3. Numele tau: Clarxon Pozitia ta: Contrararea argumentului @Covrigel Contraargument 1: Fetusul are corpul sau separata de mama deci nu are nici cea mai mica legatura cu corpul ei. Nenascutul are ADN-ul sau UNIC, ceea ce ii permite sa se dezvolte intr-o persoana UNICA inca din momentul conceperii, deci avortul nu face decat sa ii ia fetusului orice decizie pe care ar putea s-o ia pe viitor si sa ii ingradeasca cel mai important de drept, acela de a trai. Avortul ar trebui sa fie permis doar in cazuri urgente sau exceptionale.
  4. Se pare ca am uitat acest aspect, foarte bine ma retarg din acest mini-debate.
  5. Sa zicem ca statul ajuta familia, dar ce faci atunci cand se gasesc profitori de pe urma acestui sistem?
  6. Imi doresc sa imi continui studiile in Romania si sa raman in Romania, indiferent de cat de greu o sa fie.
  7. Da, si stateam cu sufletul la gura in fiecare luna :)).
  8. Feroviar, mereu m-au pasionat trenurile, dintr-un motiv sau altul. Chiar daca in Romania sa mergi cu CFR-ul iti accelereaza imbatranirea.
  9. Tin minte ca din clasa a6-a pana in a12-a mereu ramaneam corigent la ceva pe semestru 1, dar mereu imi reveneam pe al doilea semestru.
  10. Nu, nu mi-am dorit niciodata noate mari (fac abstractie de exeamene), e un efort depus degeaba dupa parerea mea.
  11. Liceul, imi doresc sa ajung candva la Academia Fortelor Terestre, momentan inca ma pregatesc.
  12. Presupun ca oricine la un moment dat in viata lui a avut un episod de anxietate cel putin. Pe partea cu depresia, pe mine personal, inca nu ma zguduit ceva atat de tare in cat sa imi produca asa ceva.
  13. In scoala generala, eram amenintati cu corigente si note scazute la purtare daca nu ne purtam prostia aia de uniforma, mai ales vara era cel mai groaznic curgeau apele pe tine ca la cascada urlatoare.
  14. Da, cand aveam vreo 8-9 ani, de polipi tin minte ca m-am trezit dupa anestezie si am vomat sange. O experiente nu foarte grozava :)).
  15. Nu zic ca este o realizare de a mea, dar pe tot parcursul liceului am avut o medii de sub 8 la puratare cel putin.
  16. Beau in jur de 3-4 litri pe zi, daca fac efort fizic pot bea si 5 litri lejer.
  17. Din pacate nu am avut niciodata ocazia, dar mi-ar placea sa campez in zona Hoia Baciu, mai mult din cauza legendelor si peisajului.
  18. Cred ca dupa asa zisa noastra moarte fizica, facem un salt mult mai important catre probabil alt plan al existentei noastra.
  19. Nu, nu neaparat, dar cred in legea atractiei. Este eronat ca lumea cand aude "minuni" se gandeste automat la fiinte aflate in alt plan de existenta.
  20. Conceptul de "ultima moda" este unul dintre cele mai mari tepe care au existat vreodata pe planeta pamant, tinuta, in opinia mea trebuie sa fie una comoda, in care sa te misti liber.
  21. Eu personal nu cred in destin, sunt de acord cu fara "destinul este in mainile tale". Dar v-ati gandit vreodata ca atunci cand ati avut de ales ceva de exemplu: Te afli pe o carare, drumu se desparte la stanga, la dreapta si tot in fata, doar ca orice ai alege, orice ai intampina pe acel drum destinatia e aceeasi.
  22. Eu sustin o economie mixta, proprietate privata asigurata, te lasa sa iti folosesti capitalul liber etc. Dar in acelasi timp acorda statului o parte din putere pentru a mentine un balans intre companii si guvern.
  23. Impozitare egala. Nu are sens ca omul, care are o avere adunata prin munca cinstita (sa speram) sa plateasca mai mult decat un om cu un salariu mediu pe economie. Asta are creea discrepante sociale si ar descuraja asa zisa acumulare de capital.
  24. Am o orientare politca de dreapta, credinta si neam insetimabile nestemate.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.