Jump to content

Curând încep evenimentele lunii Decembrie. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

SEIZEN

Member
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Excellent

3 Followers

About SEIZEN

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday April 12

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Braila

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  SEIZEN

Recent Profile Visitors

532 profile views
 1. SEIZEN

  Salut, m-am jucat ceva timp cu un modpack creat de la 0 de mine, a mers totul ok timp de 5-6 luni cat m-am jucat. Azi am intrat iarasi pe joc, m-am jucat 1 ora - doua, m-am plimbat pe mapa, totul ok. La un moment dat cand eram pe autostrada LS-LV, in apropiere de casele acelea de la intrare in LV, mi s-a blocat jocul. Am dat un restart la calculator si acum primesc crash dupa ce se incarca 3 sferturi bara de loading. De la ce ar putea fi? Ma gandesc ca ar fi de la modelele noi adaugate de catre scripter?!...
 2. Nick: Invaeus Rank: 5 Am sustinut testul cu: Malware Data sustinerii testului: 08.10.2020 Punctaj (x/3): 1/3 Alte precizari: Felicitari!
 3. SEIZEN

  Nume in joc: SEIZEN Contractul: Click.
 4. SEIZEN

  meh
 5. SEIZEN

  Nume in joc: SEIZEN Contractul: Click.
 6. SEIZEN

  Nume in joc: SEIZEN Contractul: https://imgur.com/a/BhuSXVz
 7. SEIZEN

  Se poate inchide.
 8. Oferite, multumesc pentru gazduire.
 9. SEIZEN

  Multumesc frumos amandurora! Se poate inchide.
 10. SEIZEN

  Display Name: SEIZEN Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Click // Click. Una din ele. Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): - Text(opțional): SEIZEN Dimensiuni (opțional): 150x250 / 150x300 Alte precizări (opțional): Nu ma intereseaza sa aiba prea multe efecte, ma intereseaza ca textul sa se potriveasca intr-adevar cu stockul. Succes si multumesc anticipat.
 11. Dupa 10 ani au reusit si cei de la Dacia sa puna un display..
 12. SEIZEN

  Nick: Rawlessyac Rank: 2 Vreau sa ma invoiesc de la: Wars Motivul absentei: E plecat de acasa. Data activitatii: 08.09.2020 Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 2 / 2 Alte precizari?: M-a rugat sa-i pun.
  Functioneaza si pentru playlisturi?
 13. SEIZEN

  Da, cu 25 si traseul cu 11.
 14. SEIZEN

  Nick: SEIZEN Level: 47 Vârstă (reală): Am vârsta de 18 ani. Sex (real): Masculin Vechime pe server: Joc pe serverul RPG2 din martie 2020. Link profil RPG: Click Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să ajung primar deoarece consider că sunt suficient de activ încât să pot organiza destul de des evenimente, pot împărți taxa de mai multe ori pe zi și consider că ar fi o experiență interesantă pentru mine, având în vedere faptul că ar fi prima mea funcție pe acest server. Ce intenționez să fac pentru jucători: Taxa va fi setată la 1$, ca în marea majoritatea a cazurilor. Îmi place și voi organiza in continuare evenimente zilnice de toate tipurile pe acest server. Voi organiza fast-eventuri prin anunțurile guvernamentale, în special Trivia și SMS-uri. Voi da taxa zilnic, de minim 2 ori, la prânz și seara. În plus, doresc să dau în fiecare săptămână suma de $100.000, ca un bonus, jucătorului cu cele mai multe puncte la raport din acel tip de facțiune (spre exemplu, jucătorul cu cele mai multe puncte la raport din cele 3 facțiuni de SchooI Instructors va primi bonusul). Acolo unde există facțiuni unice, primul jucător din Activity & Reports specific fiecărei facțiuni va primi bonusul. Cât despre mafii, voi da 1.000g drugs (echivalentul a $100.000) sau $100.000 mafiei cu cele mai multe turfuri la sfârșit de săptămână, întrucât nu aș avea cum să fac diferența între membrii mafiei. Sper să primesc șansa aceasta și să aveți încredere în mine, mulțumesc pentru timpul acordat.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.