Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

UnDerCoVer007.

Member
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by UnDerCoVer007.

  1. Nickname: =MAX= Rank-ul pe care îl detii: 5 Nick-ul celui reclamat: Alecs113. Link către contul reclamatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Alecs113 Level-ul celui reclamat:10 Motivul: D.M pe mine cand ies afara din H.Q. Dovada: (ScreenShot/Video):
  2. * Nume: =MAX= * Rank: 5 * Link Website către cont: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/=max=* De ce dorești această funcție?: Doresc aceasta functie deoarece nu vreau sa fiu un tester "corupt" sa-i pot spune asa, nu vreau sa abuzez de ea si sa nu bag pe cine imi este prieten sau din alte motive, doresc sa bag doar cine trece testul corect si cine merita. Doresc si sa ajut Liderul si Co-liderii cand acestia nu vor avea in viitor timp pentru a intra pe server, as putea spune ca functia de Tester ma va ajuta sa capat experienta pe care ocautam in alte factiuni mai ales ca voi avea ce face si voi recapata o activitate buna pe server. Daca un candidat se va supara ca nu a trecut testele sau din alte motive, ii voi spune frumos si civilizat ca a gresit la intrebarea "x" si ca nu a scris corect la "y", cand mai vrea sa aplice in Factiunea Paramedics, sa stie ce sa faca si unde sa-i corecteze greselile pe care le-a facut in trecut cand a avut sansa de a intra in factiune. Ador sa ajut oamenii, as vrea sa le ofer candidatilor si respectul meu fata de ei, o sa ma asigur ca vor intra doar cei care merita sa intre.* Ai cunoștințe de limba engleză?: Yes.* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Desigur, fac orice este posibil pentru a va ajuta cu candidatii, voi oferi tot ce este mai bun pentru ei. (Si noi am fost acolo pe urma usor, usor ne-am ridicat, asa vor face si ei).* Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat, Pace si Iubire!
  3. Nick: =MAX=Rank: 4Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:: 20.12.2020Motiv: Inca am PC-ul la Service, inca astept un telefon.Alte precizari?: Mi-as fi dorit sa vin, succes!
  4. @bling Multumesc din suflet, pe aceasta o sa folosesc pe Steam. @A n d r Multumesc si tie, pe aceasta o sa folosesc aici pe Forum.
  5. Display Name: -=UnDerCoVer=- Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/MMBS0rJ Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Aveti mai sus imaginea. Text(opțional): -=UnDerCoVer=- Dimensiuni (opțional): Nu prea le am cu dimensiunile, cat sa ajunga pentru profil. Alte precizări (opțional): Multumesc mult pentru timpul acordat, sper sa iasa ceva frumos, doresc maxim 3-4 diferite sa am de unde alege. Multumesc din nou pentru munca depusa. [Daca se poate sa fie si flacari animate?]
  6. Nume: =MaX= Factiune: Paramedics Mesajul tau: Pe majoritatea ii cunosc de mult timp, ma bucur ca au facut un lucru bun pentru serverul respectiv. Succes mai departe in joc cat si in viata reala.
  7. Nick: AGENT0007 RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat.
  8. La multi ani B-Zone! Mai multi ani frumosi alaturi de oameni norocosi. @Kelton, avem bug mare pe server si nu merge misiunea lui Nea Mirel sper sa fie rezolvat.
  9. Nick: AGENT0007 RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat.
  10. Nickname: DR.EVIL Rank: 2 Nickname-ul celui reclamat: Raw Link-ul de la contul celui reclamat: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Raw Bara RPG a celui reclamat (cea mică): Motiv: DM aiurea. Dovezi (ScreenShot / Video):
  11. Nick: DR.EVIL RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat.
  12. Nume: OviDiu.. Rank: 2 Dovada: https://imgur.com/a/jXL8K5H Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat si sper sa fie bine.
  13. Nickname: OviDiu.. Rank: 1 Nickname-ul celui reclamat: [ToV]Andrei.ZEW Link-ul de la contul celui reclamat: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Andrei.ZEW Bara RPG a celui reclamat (cea mică): Motiv: Merg sa fac si eu raportul ca omul, "Desteptul" se gandeste sa faca DM. Dovezi (ScreenShot / Video):
  14. Nickname: OviDiu.. Rank: 1 Nickname-ul celui reclamat: []Diana[]13 Link-ul de la contul celui reclamat: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/[]Diana[]13 Bara RPG a celui reclamat (cea mică): Diana[]13"]Diana[]13.png] Motiv: Face DM cand sunt in masina cu clientul in drum spre destinatie. Dovezi (ScreenShot / Video):
  15. Numele tau: -=UnDerCoVer=- Numele adminului: maxtr3me2008 Data si ora: Data: 20.04.2020 si ora: 18:59 Motivul reclamatiei: Eu nu cred ca asta este comportament de Admin, sa injuri un jucator care de abia se re-apuca in loc sa ajuti tu jignesti si suferi... E naspa. Dovada(screenshot sau video): https://imgur.com/a/b3BLrn1
  16. Nume: -=UnDerCoVer=- Varsta: 19 ani. Contact(Discord etc): -=UnDerCoVer=-#8848 Am intrat pe serverul de discord?(https://discord.gg/GbFqWC9): DA. Experienta ca admin: 8 ani. Link cu orele jucate: https://www.gametracker.com/server_info/zm.b-zone.ro:27015/top_players/?query=-%3DUnDerCoVer%3D-&sort=2&order=DESC Motivul pentru care doresti admin: Motivul este sa ajut playerii si sa ajut si comunitatea ZM sa facem o echipa mare. Ai citit regulamentul serverului?: Off Alte precizari: In gametrack arata 2.85 si eu am 5 ore pe server, sper sa nu fie bug ceva. Multumesc pentru timpul acordat.
  17. Nickname: UnDerCoVer0007 Prenume: Ovidiu Alexandru Vârsta: 19 ani. Locaţia: Constanta. Ocupaţia: Compozitor de poezii. Jocurile preferate: Tomb raider, Gta V, CS:GO, Hitman, Call of duty. Pasiunile tale: Poeziile, citatele si gaming. O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): De treaba, linistit, gentleman cu fetele, prietenos, respectos si toate cele bune depinde cum vreti s-o luati. De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la un prieten foarte bun pe care-l consider fratele meu. Alte precizări: Cine doreste poa'sa-mi dea add aici: https://steamcommunity.com/id/UnDerCoVer777/ poate jucam ceva, discutam... Si sunt incantat ca sunt alaturi de oameni dragi ca voi, Paste Fericit apropo!
  18. Nick: UnDerCoVer0007 Facţiune: - Mesaj: Felicitari Tuturor!
  19. Nume: UnDerCoVer0007 Facțiune: - Server: RPG2 Mesajul transmis: Felicitari tuturor!
  20. Nick-ul tău: UnDerCoVer0007 Level: 15 Facțiune: - Ce dorești să le spui?: Felicitari tuturor mai ales domnului Ovidiu277, care m-a primit in factiune cum nimeni n-a facut.
  21. Nick-ul tău: UnDerCoVer0007Level: 15Factiune: -Ce dorești să le spui: Felicitari tuturor!
  22. * Nick: UnDerCoVer0007 * Level: 15 * Factiune: - * Ce doresti sa le spui: Felicitari tuturor!
  23. » Nick: UnDerCoVer0007» Level: 15» Facţiune: -» Mesajul tău: Felicitari tuturor!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.