Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cornelius nWo

Member
  • Posts

    465
  • Joined

  • Last visited

About Cornelius nWo

  • Birthday 04/30/1997

Contact Methods

  • Website URL
    http://forum.b-zone.ro

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Constanta

Previous Fields

  • Real name
    Cornelius
  • RPG Nickname
    Cornelius.

Cornelius nWo's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

5

Reputation

  1. Leo, 2 ani ti-au luat alea? Eu am deja la Quarry Worker, Farm, Trucker, Arms Dealer si Mechanic 5, din septembrie, ma rog mai am 3 la rob si pickpocket
  2. Bine v-am regasit fetelor, mi-a fost dor asa umpic de voi.
  3. B-Zone nu a murit Seth. A hibernat cateva ore. Noapte buna praduitorilor. Spor la scoala / liceu / facultate / munca maine.
  4. BMW are de gand sa puna capat cosmarului de a ramane peste noapte fara oglinzile retrovizoare. Compania bavareza prezinta zilele acestea prototipul unei masini dotate cu camere de luat vederi. Febra CES 2016 a cuprins intreaga industrie auto. Zilele in care companiile de electronice faceau legea in cadrul celui mai mare targ de tehnologie al planetei sunt pe cale sa ia sfarsit. Anul acesta, in atentia publicului vizitator au intrat producatorii de masini, care au venit acompaniati de tot felul de concept car-uri - care mai de care mai interesante. Anul acesta, in atentia publicului vizitator au intrat producatorii de masini, care au venit acompaniati de tot felul de concept car-uri - care mai de care mai interesante. Sa luam, ca exemplu, noul BMW i8 Mirrorless. Dupa cum o sugereaza si denumirea sa, automobilul cu pricina a renuntat la oglinzile retrovizoare din dotare. In locul acestora au fost instalate camere de filmat care, conform comunicatului oficial de presa, "acopera unghiuri de vizibilitate mai largi si elimina unghiurile moarte periculoase". Cadrele surprinse sunt apoi afisate pe un monitor care inlocuieste oglinda interioara; sistemul evalueaza situatia si "furnizeaza un raspuns situational la pericolele iminente". Momentan nu exista niciun fel de informatie cu privire la data la care tehnologia folosita de noul BMW i8 Mirrorless va ajunge pe masinile de serie. Drept urmare, trecem mai departe si reamintim ca marca bavareza expune in cadrul evenimentului Consumer Electronics Show un al doilea proiect baza pe supercarul sau hibrid. Vorbim, bineinteles, de conceptul i Vision Future Interaction, care pune la dispozitia pasagerilor sai - pentru situatiile in care automobilul se conduce de unul singur, ecran panoramic de 21 inch controlat prin intermediul gesturilor. Sursa: 4 tuning.
  5. Cand folosim si noi renko ala sau recoil ce aveai?
  6. Bai Maximilian, nu mai folosi atat AIM . Tragi belea tare. Bravo tie.
  7. St. Louis Rams, San Diego Chargers si Oakland Raiders au aplicat pentru relocare Cum era de asteptat, St Louis Rams, San Diego Chargers si Oakland Raiders au depus cereri pentru relocare la Los Angeles. Luni a fost prima zi de organizare eligibila pentru a adresa petiția ligii, în conformitate cu Politica NFL și modalitățile de relocatie propuse. NFL a lansat următoarea declarație: "Cererile vor fi revizuite în această săptămână de către personalul ligii și trei comisii NFL care se vor întâlni în New York, miercuri și joi -. Los Angeles Oportunities , Stadionul, și comitetele Finanțe Cererile vor fi prezentate spre examinare la reuniunea ligii de săptămâna viitoare în Houston pe marți și miercuri. Relocarea unei francize presupune votul afirmativ de trei sferturi din cluburi NFL (24 din 32). " San Diego Chargers a lansat o declarație pe propria lor raspundere, subliniind motivele pentru această acțiune: "Am incercat timp de mai mult de 14 de ani, prin noui propuneri separate și șapte primari diferiti, pentru a crea o experiență de stadion de clasă mondială pentru fanii din San Diego. În ciuda acestor eforturi, nu există încă nici o soluție , actionabila la capitolul stadion. Suntem tristi ca am ajuns la acest punct. " Declarație celor de la St Louis Rams a fost mai elementara: "St Louis Rams a informat Liga Națională de Fotbal astăzi că Rams propun sa se mute la zona metropolitana Los Angeles. Relocarea ar fi eficace pentru 2016 NFL League anului." Raiders au facut ultimele declaratii: "În conformitate cu politicile de relocare, Oakland Raiders a prezentat un pachet de relocare a NFL. Problema sta acum în mâinile proprietarilor NFL. Reuniunea de proprietari este programată să aibă loc în Houston, Texas, la 12 ianuarie și 13, 2016. " News Link
  8. In acest topic se vor posta toate stirile legate de NFL ( National Footbal League ), NCAA ( National Collegiate Athletic Association) si despre fotbalul american practicat in statele europene dar si in Romania. Inainte de a posta o stire despre acest sport asigurati-va ca nu a mai fost postata inaint si aruncati o privire spre regulament. Am creeat aceasta rubrica cu acordul lui South Wizzle.
  9. - Nume: Cornelius.[nWo]. - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Normal. - Numele celorlalți participanți (dacă există): -. - RPG Bar al participanților: -. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Alte precizări: Multumesc.
  10. De ce am putea acum ? An nou fericit si tot ce va doriti ! Va pupa fratele Cornelius.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.