Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Vladut88

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vladut88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Nick: Vladut.Rank: 5Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 12.02.2021Motiv: Voi fi plecat pana Duminica cu niste prieteni.Alte precizari?: Multumesc pentru intelegere.
  2. Dumnezeu sa te ierte, sa-ti fie tarana usoara!?

  3. Nume:[NC]Vladut.* Rank:4* Link Website către cont:https://www.rpg2.b-zone.ro/account/mystats* De ce dorești această funcție?: Doresc sa ma alatur acestei functii de testar deoarece am mai fost si in NG si consider ca as fi de mare folos si aici. In plus imi place sa dau teste, am destula rabdare. Daca un candidat nu stie sau nu intelege nu trebuie sa il jignim ci trebuie sa ii explicam unde a gresit si ce a gresit. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Asa si asa.* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Desigur! Ori de cate ori este nevoie.* Alte precizări:Multumesc pentru timpul acordat!
  4. Nick:[NC]Vladut.Rank:3Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:20.12.2020Motiv:O sa fiu plecat de acasa. Plec pana in Craiova la niste rude.Alte precizari?: Multumesc.
  5. Nick:[NC]Vladut.Rank:3Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:12.12.2020Motiv:Din motive personale nu pot sa ajung la activitate.[Voi fi plecat de acasa]Alte precizari?: Multumesc.
  6. Nick:[NC]Vladut88Rank:2Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:21.11.2020Motiv:Din motive personale nu pot sa ajung la activitate.Alte precizari?: Multumesc.
  7. Nick: Vladut88 Rank: 1 Propunere: Propun ca in loc sa zicem /ambulanta la mine sa zicem /izoleta la mine.
  8. Nick: Vladut88 Rank: 5 [mayor] Am sustinut testul cu: .Mariuus Data sustinerii testului: 03.06.2020 Rezultatul Admins/Respins: 1/3 [ADMIS] Alte precizari: Felicitari!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.