Jump to content
Sistemul de recuperare email a fost reparat. Acum puteți recupera parolele și PIN-urile conturilor.

AndreiMOfficial

Member
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AndreiMOfficial's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • 2 Consecutive Logs
 • First Post
 • 30 Days Member
 • 7 Days Member
 • 180 Days Member

Recent Badges

0

Reputation

 1. AndreiMOfficial

  - Nume:Emilia - Varsta:19 - Profil: Chimie (facultate) - Hobby-uri: gătitul, cititul - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte): Sunt o persoana comunicativa, dornica de a ajuta persoanele care au nevoie de idei legate de lucrurile pe care nu le înțeleg. Imi place sa gătesc in timpul liber, sa citesc cărți cu tematica romantica și fantezie. Joc minecraft de la 15 ani, am idee cum funcționează jocul și ce e de făcut. __ Server: - Nickname: Emilia151120 - Timp jucat (/ontime): 116 ore - Cu ce crezi ca se ocupa un membru staff? Răspuns: Cu ajutarea playerilor in diferitele lor probleme si rezolvarea conflictelor . - De ce iti doresti functia? Răspuns: Pentru a putea ajuta si alte persoane precum si eu am fost ajutata la rândul meu. - De cat timp joci Minecraft, si de cat timp joci pe server? Răspuns: Joc Minecraft de 8 ani cu o pauza de câteva luni, pe server de 2 luni. - Ce sanctiuni ai primit pana acum, daca ai primit? Raspuns: Jail doar o data - Ai mai detinut functii staff pe serverul nostru? Dar pe comunitate? Răspuns: Nu am avut funcții. - Care sunt sistemele tale preferate de pe server? (Minim 3) Răspuns: Jobs, Ah si pet. - Care sunt lucrurile care iti plac cel mai putin la server, si cum sugerezi ca ar putea fi rezolvate? Răspuns: Prețurile puțin ridicate de pe shop si playeri care nu sunt tocmai drăguți.
 2. AndreiMOfficial

  - Nume: Manea Andrei - Varsta: 21 de ani - Profil: Angajat - Hobby-uri: Plimbarile si caini. - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte): Sunt o fire ambitoaoasa respectoasa si parolista, caruia nu i plac glumele proste si doreste sa cunoasca noi persoane. ________________________________ Server: - Nickname:AndreiMOfficial - Timp jucat (/ontime):12z - Cu ce crezi ca se ocupa un membru staff? Cu pastrarea linisti pe server si rezolvanea probleme aparute. - De ce iti doresti functia? Deoarece este o sansa noua pentru mine si cred ca sunt potrivit pentru aceasta functie. - De cat timp joci Minecraft, si de cat timp joci pe server?Joc minecraf de la versiunea 1.7.2 cu cateva pauzi si pe server de la versiunea 1.14 . - Ce sanctiuni ai primit pana acum, daca ai primit? Am primir muuuuuuuuuuulte sactiuni de mute. {RoziS a zis } - Ai mai detinut functii staff pe serverul nostru? Dar pe comunitate? Nu din pacate nu am avut acesta sansa. - Care sunt sistemele tale preferate de pe server? (Minim 3). Sisteme mele preferate sunt ; jobs, ah si pet. - Care sunt lucrurile care iti plac cel mai putin la server, Preturile turf-urilor si al unor iteme din /shop. si cum sugerezi ca ar putea fi rezolvate? O recalculare a lor si la turf sa aiba un pret fix.
 3. AndreiMOfficial

  Nickname: shaggyMotivul: thehammer ban has spokenDescrierea situatie:abia mam logat pe server am scis 2 propoziti si imi da rozis banAdministratorul ce te-a banat: rozisScrenshots/Dovezi: -IP-ul tau: -Altle precizari:-
 4. AndreiMOfficial

  Nickname: andreiMofficialMotivul: abuzDescrierea situatie:facem job la woodkutter si caram cate 1/2/3/4/5/6/ copaci si dupa accea imi da rozi ban Administratorul ce te-a banat: RoziSScrenshots/Dovezi: -IP-ul tau: -Altle precizari: Astept o dovada clara cu abuzul
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.