Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

AFmV

Member
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AFmV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Nume: AFmV  Rank: 5 Numele jucătorului reclamat: [K]ing[Costi[Lup] Statistică RPG: https://www.rpg.b-zone.ro/players/playerstats/[K]ing[Costi[Lup] Motivul reclamației: Limbaj Facțiune. Dovezi: https://imgur.com/a/IeP2Ohw Mențiuni: noroc.
  2. Nume in joc:AFmV Rank: 3 Dovezi: https://imgur.com/a/6AW1QKL + https://imgur.com/a/hrJnvjw alte precizari: -
  3. Nume in joc:AFmV Rank: 3 Dovezi: https://imgur.com/a/6AW1QKL + https://imgur.com/a/hrJnvjw alte precizari: -
  4. Nume: AFmV Rank: 2 Propunere: Salut, as vrea sa propun in felul urmator, ca medicul saptamanii sa aiba voie fara restrctie la masina de r4 (range ul de politie) [tin sa precizez ca nu tinem cont de ce rank are] <un rank 4+ il spawneaza la cerere> , sau sa-i fie permis sa mearga cu orice skin al factiunii, ar creste motivatia activitatii. [ TOATE ASTEA O SINGURA SAPTAMANA ] . O alta idee ar fi, sa se colecteze o suma de bani de la toti membrii si pusa in seif, si cu acei bani sa creasca premiile pentru activitatile saptamanale sau chiar premiile la medicul saptamanii, poate ca banii nu i motiveaza pe cei de r3+ , dar cel putin o sa fie activitate sporita de la rankurile incepatoare. Ai putea incerca sa vorbesti cu cei superiori tie pentru introducerea masinii de pompieri ca pe vremuri, si pentru a evita <abuzurile> sa fie pusa la rank 5 , unde cred eu, nu ajung toti limitatii care sa faca prostii. Daca prin absurd ar fii posibila aceasta schimbare, vehiculele sa fie repartizate astfel: Ambulance: Rank 1 Raindance: Rank 2 Ranger Police: Rank 3/4 Masina de pompieri: Rank 5 <De ce optez pentru elicopter la rank 2?!, cei care vin noi cu rank 1, o sa fie activi prima saptamana, o sa si dea tot interesul, si doar <-10> puncte la raport de la rank 1, la rank 2, este putin, si cred ca un vehicul nou deblocat le-ar spori cheful. Desigur ambulanta este drapelul factiunii,dar pana la urma te plictisesti si de ea.> Si despre absentele nemotivate la activati, sa nu le mai scoti Fw-ul asa rapid, mai lasa-i sa simta si ei ca au gresit ceva, nu ai timp te invoiesti, nu te invoiesti suporti consecintele, ca daca nu vine la activitate si primeste fw, si peste 4-5 zile liderul scoate fw, nu s-a facut nici-o treaba, sauu macar sa fie si o amenda de 100k+, in asa fel incat sa simta. Toate rankurile care fac doar raportul obligatoriu sa plateasca 50k la seif, sa fie un minim de raport obligatiru+ bonusul, nu conteaza daca raportul este injumatatit sau nu, sa fie ambele facute. Imi pare rau sa spun eu de rank 2 asta, dar trebuie sa se puna piciorul in prag, se doarme prea mult, sunt colegi din factiune pe care eu nu i am vazut de loc. Niste <sedinte> sau mai bine zis niste intalniri cu membrii factiunii, sa mai discutam sau macar sa mai destindem atmonsfera factiunii [neprezentare, amenda 100k] si asa facem $ pentru cei activi. Cam atat as avea eu de spus. Si sper sa incerci schema cu masina de pompieri .
  5. Nume in joc :AFmVDovada pentru locul 1.Numele jucatorilor : zEk0. / Akatsuki. / SaRtOR. / Sasuke. / Ale[k]s. / Andrei.13 / GoKu_SaN / Baoke. / Teylo . Dovada: https://imgur.com/a/NtAZXoj
  6. Nume: AFmV Rang: 1 Numele jucatorului reclamat: MihaLk RPG statistica: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/MihaLk Motivul reclamatiei: Limbaj. Dovezi: https://imgur.com/gallery/fmO1zcr Mentiuni: Dupa acele vorbe nu am vrut sa-i ofer heal ignorand-ul, dar pana la urma i-am dat. Nu e ok sa suportam toate specimenele.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.