Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Azrex

Member
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Azrex

  1. Nick: Azrex RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: La revedere.
  2. Nick: Azrex RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Alexutu. RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Salut.
  3. Display Name: Azrex Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Joker Text(opțional): Azrex Dimensiuni (opțional): Stiti voi. Alte precizări (opțional): Mersi.
  4. Salutare B-zone, ma numesc Azrex iar peste cateva ore am de gand sa fac cel mai mare livestream din istoria samp-ului romanesc. Am de gand sa ma depravez de somn pentru aproximativ 100 si ceva de ore. Cu ocazia resetari goldaward-ului, am decis sa fac un astfel de stream deoarece vreau sa castig cei 1000 de gold. Mai mult ca sigur sunt persoane aici care spun ca este imposibil sa faci asa ceva. Dar eu nu sunt de aceiasi parere cu ei. Live-ul va incepe asta 31 iulie 2020 la ora 23:30 pe canalul de YouTube Azrex B-zone. Daca vreti sa vedeti daca voi reusi va astept pe live.
  5. Salut B-ZONE, ma numes Azrex iar pe data de 20 iulie 2020 la ora 00:00 am de gand sa incep un stream, care va tine 100 de ore. Multi dintre voi o sa ziceti ca asa ceva este imposibil de facut fara somn, dar eu nu sunt de aceiasi parere cu voi. Multe studii arata ca atata timp cat un om are cele necesare: mancare/apa poate rezista fara somn mai bine de doua saptamani. Stream-ul va incepe luni la ora 00:00 si va merge timp de 100 de ore. Posibil sa fie cel mai tare eveniment creat vreodata pe b-zone, deci nu aveti voie sa il ratati. Un astfel de eveniment nu va mai avea loc prea curand, bineinteles daca nu se va gandi cineva iar la asta. Deci, va astept pe data de 20 iulie 2020 la ora 00:00 pe canalul de YouTube ''AZREX B-ZONE''
  6. Nume: Azrex Factiune: none Mesajul tau: Felicitari
  7. Nume: Azrex Factiune: none Mesajul tau: Felicitari
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.