Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Robert

Member
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About Robert

  • Birthday 03/13/2003

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Craiova

Contact Methods

  • Steam ID
    /id/robertdrx
  • Discord
    Robert#0666

Recent Profile Visitors

359 profile views

Robert's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member

Recent Badges

13

Reputation

  1. - Nume: Smile - Rang: 3 - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 29/03/2021 - Tipul emisiunii/concursului: concurs (tema: automobile) - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: GaBBlue, DoiKai, [F4L]Ionut. - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii [/l]: https://imgur.com/a/tH7REjA - Dovada (screenshot) cu [/livemembers]: https://imgur.com/a/tH7REjA - Alte precizări:
  2. - Nume: Smile - Rang: 3 - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 24/03/2021 - Tipul emisiunii/concursului: concurs (tema: istorie) - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: EOS, Dany_Negoi, Norocellim. - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii [/l]: https://imgur.com/a/0qZDx3t - Dovada (screenshot) cu [/livemembers]: https://imgur.com/a/0qZDx3t - Alte precizări:
  3. - Nume: Smile - Rang: 3 - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 23/03/2021 - Tipul emisiunii/concursului: concurs (tema: capitale) - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: CatalynN, blacksword, GoguViteza. - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii [/l]: https://imgur.com/a/3pgrUwc - Dovada (screenshot) cu [/livemembers]: https://imgur.com/a/3pgrUwc - Alte precizări:
  4. - Nume: Smile - Rang: Local Editor (3) - Data săvârşirii concursului: 22.03.2021 - Tipul concursului: Automobile. - Numele celor care au participat la concurs: EOS | Freshh | Voicugod | PSC[] | mR.zEw - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului [/l]: https://imgur.com/a/y0IsgoX - Dovada (screenshot) cu [/livemembers]: https://imgur.com/a/y0IsgoX - Alte precizări: va pwp
  5. - Nume: Smile - Rang: 3 - Numarul interviului: 716 - Tipul interviului: Normal - Poza cu [/livemembers]: https://imgur.com/a/l4tQ2Ro - Poze din timpul interviului (3-5): https://imgur.com/a/l4tQ2Ro - Alte precizări: M-am dezmortit!
  6. Salut! Cererea ta pentru interviu a fost ACCEPTATA. Ia legatura cu un reporter de rang 3+ pentru a sustine interviul. Trebuie sa contactezi un reporter in termen de 5 zile, altfel interviul o sa fie anulat, iar cererea ta nu o sa mai fie valabila. De asemenea, daca in timpul interviului un admin o sa iti dea kick pe motiv /l, reporterul nu o sa te mai poata adauga in acel live. Regulile pentru interviu le ai mai jos: - Evitati limbajul de tip messenger, skype (prescurtari, emoticoane). Puncte penalizare: 3/3 - Raspunsurile trebuie sa fie la subiect, nu bateti campii! Puncte penalizare: 1/3 - Daca doriti sa scrieti 2 randuri, anuntati reporterul. Puncte penalizare: 0.5/3 - Daca interviul este in grup, respectati ordinea. Puncte penalizare: 0.5/3 - Nu raspundeti la telefon in timpul live-ului pentru a nu face spam pe chat sau a incurca reporterul sau ceilalti invitati. Puncte penalizare: 0.5/3 - Nu "atacati" (verbal) un player sau o factiune pe live, este interzis. Puncte penalizare: 3/3 - Nu aveti voie sa folositi limbaj obscen sau cu caracter jignitor. Puncte penalizare: 3/3 - Pe live trebuie sa scrieti cat mai corect din punct de vedere gramatical. Puncte penalizare: 0.5/3 - Folositi semnele de punctuatie corespunzatoare si nu abuzati de ele. Puncte penalizare: 0.5/3 - Nu stati "AFK" (ESC) in timpul interviului in exces. Puncte penalizare: 0.5/3 - O propozitie se incepe cu litera mare si se incheie cu punct -> . / semnul exclamarii -> ! / etc. Puncte penalizare: 0.5/3 ! Daca invitatii nu respecta regulile impuse de reporter la inceput, acesta trebuie sa incheie transmisia ! ! Pentru fiecare greseala se ofera un punct penalizare, iar la 3 puncte, reporterul are obligatia de a incheia live-ul cu jucatorul in cauza ! CEREREA CU NUMARUL - 716 ALTI PARTICIPANTI - N/A
  7. - Nume: Smile - Ziar scris în data de: 19.03.2021 - Ziarul a fost aprobat de către (dovada /f): robii https://imgur.com/a/2iTCGxJ - Titlul ziarului: Koala - Ziar (poză): https://imgur.com/a/2iTCGxJ - Alte precizări: sursa Wikipedia
  8. - Nume: Smile - Rank: (2) Local Reporter - Tipul de pachet: Pachet tip 4 - Anunţul: Clanul Ultras North recruteaza noi jucatori! Mai multe detalii se gasesc pe website. - Anunţurile publicate (dovada): https://imgur.com/a/WU03347 - Dovada plații: https://imgur.com/a/WU03347 - Alte precizări: O zi frumoasa!
  9. - Nume: Smile - Ziar scris în data de: 08.03.2021 - Ziarul a fost aprobat de către (dovada /f): click - Titlul ziarului: Southern Pimps - Ziar (poză): click - Alte precizări: Saptamana viitoare scriu acelasi ziar pa.
  10. - Nume: Smile - Rank: (1) Intern - Tipul de pachet: Pachet tip 4 - Anunţul: Tiramisu.SILENT vinde afacerea de tip PNS cu ID-ul 89! Ofertele se fac doar in joc! - Anunţurile publicate (dovada): https://imgur.com/a/vlIHX2p - Dovada plații: https://imgur.com/a/vlIHX2p - Alte precizări: O seara frumoasa!
  11. Bugatti prezintă mașina care atinge 500 km/h. Bolide are 1.850 de cai putere. Bugatti prezintă mașina care atinge cel puțin 500 km/h. Viteza maximă reală rămâne însă, un mister. Noul Bolide are 1.850 de cai putere și cântărește cam cât o mașină de oraș. Bugatti Bolide vine din altă galaxie. Inspirat de prototipurile din clasa LMP1 de la LeMans, modelul este pus în mișcare de un motor W16 quad-turbo de 8.0 litri de la Chiron. Dar la acest model, motorul cu setări noi dezvoltă 1.850 de cai putere și care îi asigură un sprint de la 0 la 100 km/h în doar 2,17 secunde. De la 0 la 200 km/h accelerează în 4,36 secunde. Iar pentru a ajunge la 500 km/h, are nevoie de numai 20 de secunde. Surprinzător, francezii păstrează misterul în privința vitezei maxime a noii lor creații. Anunță, în schimb, că Bolide a parcurs un tur de Nurburgring în doar 5 minute și 23,1 secunde. “Este cel mai extrem, cel mai intransigent, cel mai rapid și cel mai ușor concept din istoria noastră recentă”, anunță constructorul din Hexagon. Bugatti Bolide cântărește cât o mașină de oraș. Doar 1.240 de kilograme cântărește automobilul. La această masă extrem de redusă pentru un model din acest segment contribuie numeroasele elemente din fibră de carbon și titan. Inginerii Bugatti au lucrat intens și la un sistem de optimizare a fluxului aerului, pentru a reduce la minimum rezistența la înaintare. Mai mult, producătorul francez a renunțat la dotările clasice care contribuie la confortul celor aflați la bord. “Singura dotare de lux este reprezentată de cele două scaune”, spune CEO-ul Bugatti, Stephan Winkelmann. Acesta explică faptul că Bugatti Bolide este doar un experiment. Intrarea sa în producția de serie rămâne sub semnul întrebării. Francezii dau însă, un mic indiciu: Bolide va fi conform standardelor de siguranță ale Federației Internaționale de Automobilism. Așa că ne putem aștepta să vedem acest experiement gonind pe circuit în viitorul apropiat. Sursa: promotor.ro
  12. Nu, și nici nu vreau să se întâmple asta.
  13. Mercedes-AMG scrie istorie. Al șaptelea titlu la rând în Formula 1. Mercedes-AMG Petronas scrie istorie. Piloții săi termină cursa de la Imola pe primele două locuri și echipa obține la pas cel de-al șaptelea titlu la rând la Constructori. Niciodată o echipă nu a câștigat șapte titluri la rând în Marele Circ. Într-un sezon cum n-a mai fost altul vreodată, amânat și decimat de pandemia de coronavirus, Mercedes-AMG Petronas a câștigat titlul mondial la Constructori cu patru curse înainte de final. Este al șaptelea succes consecutiv înregistrat de team-ul germano-britanic, un record absolut în Formula 1. Niciodată o echipă nu a obținut o asemenea performanță în Marele Circ. La Imola, în cursa care s-a numit Marele Premiu Emilia Romagna, Lewis Hamilton a trecut primul linia de sosire, urmat de colegul său, Valtteri Bottas, plecat din pole position. Un loc 4 obținut de oricare dintre cei doi piloți ar fi fost suficient pentru ca Mercedes să-și adjudece trofeul cel mare. 479 de puncte a strâns Mercedes în acest sezon. În spatele său vine Red Bull Racing, cu 226 de puncte. La Imola, Daniel Ricciardo de la Renault a ocupat cel de-al treilea loc pe podium. Este a doua oară în 2020 când australianul urcă pe podium. Mercedes-AMG va pune în vitrină și trofeul rezervat piloților. Doar Lewis Hamilton și Valtteri Bottas mai au șanse, anul acesta, să câștige titlul. Britanicul are 282 de puncte, 85 avans față de colegul finlandez (197 de puncte). Doar piloții Mercedes au devenit campioni mondiali în ultimii șapte ani, de când echipa este condusă de austriacul cu tată român, Toto Wolff. Următoarea oprire este în Turcia, peste două săptămâni. Sursa: promotor.ro
  14. Nick-ul tau: Robert Numele serialului: Lucifer Motiv: Lucifer este genul de serial politist in care vrei sa vezi cum se rezolva cazurile, dar totodata si fenomenele supranaturale care sunt prezentate (ex: Lucifer si lupta cu fratii sai ingeri, iubirea dintre demon si un om de pe Pamant). Intr-adevar, primele 2 sau 3 episoade sunt plictisitoare, dar daca te uiti mai departe te prinde si iti pierzi cateva ore bune pentru a viziona continuarea. Alte precizari: Recomand cu cea mai mare caldura.
  15. He actually said that he did not support the Nazi idea, but that he recommended the book to understand what not to do.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.