Jump to content

ValentinKYH

Member
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    [url="https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/VPh_Otto"][img]https://www.rpg.b

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Valentin
  • RPG Nickname
    ZoomLess

Recent Profile Visitors

518 profile views

ValentinKYH's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • 1 Poll Rare
  • 50 Reactions Given
  • 10 Reactions Given
  • 14 Consecutive Logs
  • 1 Reaction Given

Recent Badges

5

Reputation

  1. Serviciile de e-mail de la google le folosesc de mic. Mi se pare ca GMAIL are mai multe avantaje (vorbind aici si de cele platite) decat celelalte servicii de e-mail. Pe langa bonusurile pe care le primesti contra-cost, este usor de inteles si ai toate "butoanele" de care ai nevoie la indemana. Imi place ca te ajuta sa gasesti ceva atunci cand nu te descurci cu aplicatia / site-ul, asadar Google Mail castiga in fata celorlalte (pentru mine).
  2. Am folosit o perioada lunga de timp Steamul, in principal cand ma jucam foarte mult TeamFortress2 si Dota. De o perioada incoace aleg sa folosesc Epic Games. Mi se pare ca e mai actual si ca a depasit steamul, insa ambele raman unice si folositoare in felul lor.
  3. Pentru moment doar B, dar planuiesc sa merg mai departe si sa dau si de motocicleta. Cred ca e un sentiment aparte atunci cand te dai cu motorul si chiar vreau sa incerc.
  4. Windows folosesc de mic si pe acest sistem de operare am ramas de atunci. Personal, n-am folosit alt sistem, dar din ce-am mai vazut prin diverse clipuri si cu ce am mai auzit de la oamenii din jurul meu, Windows ar castiga titlul de "cel mai bun si usor de utilizat sistem de operare pentru laptop/pc". La ora actuala folosesc Windows 11 si sunt foarte multumit.
  5. Urmaresc ocazional meciuri din top 5 cele mai bune ligi ale Europei. Cel mai mult pot spune ca ma atrage Premier League, aceasta fiind, in ochii multor persoane, cea mai buna dintre ligile europene. O gasesc foarte atragatoare prin prisma rivalitatii echipelor si valorii jucatorilor adusi. An de an, sezon de sezon, regasim nume de top transferate in liga Angliei. Pe locul 2 in tier list-ul meu as pune "La Liga", liga Spaniei. Am ales-o pe locul al doilea pentru ca am o oarecare pasiune pentru cele doua echipe care ocazional se confrunta in El Clasico, Real Madrid si Barcelona, acestea fiind unele dintre cluburile de top ale Europei. Foarte-foarte rar urmaresc si Superliga Romaniei pentru a vedea ce mai face Steaua, echipa sufletului copilului ce-am fost odata.
  6. Ascult tot ce se poate asculta de pe youtube, atat cel romanesc cat si cel din strainatate. De obicei prefer sa-mi las starea din momentul respectiv sa-mi aleaga piesele. Pentru motivatie, ascult rap/hip-hop - chiar si romanesc, recomand Alan&Kepa. Cand sunt cu prietenii si avem chef de dans/distractie/"panarama", ascultam manele. Unele piese trap merg numai bine cand esti seara prin oras cu masina si este liniste in jurul tau.
  7. Am dorit sa fac o plangere, mai de mult, cand am avut un incident cu un sofer (eu fiind pe bicicleta). Povestea pe scurt: eu am ajuns in sant, iar soferul n-a patit nimic pentru ca, dupa spusele politistului, cat timp nu existau dovezi, n-aveau ce-i face, iar eu n-am vrut sa-mi implic prietenii care au fost martori in asta pentru ca era o bataie mare de cap, noi fiind minori. Eu am ramas cu ghidonul putin stramb si soferul cu niste nervi buni. Presupun ca-s in pierdere.
  8. Discord ID: bevali1717 Gradul/Gradele dorite: Peaceful Faction Member Link catre profilul RPG: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/ZoomLess Rank bar-ul profilului RPG:
  9. Nume: ZoomLess *Nivel: 98 *Server: B-zone1 *Factiunea din care fac parte: Los Santos School Instructors *Mesaj: Felicitări domnilor de la biroul de informații pentru protejarea orașelor! Bună treabă!
  10. Nick: ZoomLess Facţiune: Los Santos School Instructos Cui te adresezi: tuturor Mesaj: Felicitari domnilor primari!!!
  11. - Nume: ZoomLess - Server: B-zone 1 - Facțiune: Los Santos School Instructors - Mesaj: Respectele mele pentru toti, mai ales pentru Crank si Juvinho! Am fost membru al acestei factiuni si pot spune ca aduce un plus valoare serverului. Respect!!!
  12. Nick: ZoomLess Facţiune: Los Santos School Instructors Rang: 3 Mesaj: Felicitări tuturor legendelor! Eu n-aș rezista atâta timp. Congrats
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.