Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

.Catalin47.

Member
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Catalin47
  • RPG Nickname
    Catalin47

Contact Methods

  • Discord
    Catalin47#7777
  • Instagram
    Catalin_4658

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

.Catalin47.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • 15 Posts
  • 7 Consecutive Logs
  • First Topic
  • 2 Consecutive Logs

Recent Badges

4

Reputation

  1. Nume: Catalin47 Rang: 2 Dovezi: Imgur: https://imgur.com/gallery/gUZN5wY Alte specificatii: Sa vina baniiii
  2. Nume: Catalin47 Rang: 1 Dovezi: Imgur: https://imgur.com/gallery/F16wxKT Alte specificatii: Ada banii
  3. Nick : Catalin47 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 21.01.2022 Lipsesc din motivul: Nu pot ajunge la waruri, am probleme cu 2Fa astept un raspuns de la kelton, sper sa o rezolvam. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Mersi de intelegere!
  4. Nick : Catalin47 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 10.01.2022 Lipsesc din motivul: Nu pot ajunge la waruri, sunt plecat la o cunostinta. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Mersi de intelegere!
  5. Nick : Norocell. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 07.01.2022 Lipsesc din motivul: Nu pot ajunge la waruri, sunt plecat. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Mersi de intelegere!
  6. Salut eduard, am o cerere de unban, o poti verifica si daca ai timp sa si raspunzi ?Multumesc.

    1. Edward

      Edward

      Salut, asteapta raspunsul la aceasta deoarece nu ma ocup eu.

  7. Nick: Catalin47 Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 12.10.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Lucrez la un proiect pentru scoala. Alte precizări: E pusa preventiv
  8. Nick: Catalin47. Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 8.10.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Sunt plecat de acasa. Alte precizări: Dacă ajung retrag.
  9. Nick: Catalin47. Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 1.10.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Sunt plecat de acasa. Alte precizări: Dacă ajung retrag.
  10. - Nume: Catalin47 - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Catalin47 - Tipul de pachet dorit: 4 - Dovada cu plata în contul liderului: https://imgur.com/a/BhRH7Hz - Anunțul dorit: Clanul GF este in cautare de noi jucatori activi! Aplicati pe website sau luati legatura cu un membru. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: DA - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: DA - Alte precizări: O seara buna
  11. - Nume: Catalin47 - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Catalin47 - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Clanul Gangsters Family recruteaza membri activi si seriosi cu un trecut decent, minim level 35 sau cu factiune activa. Aplicatiile se fac pe website. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Multumesc
  12. Nick:Catalin47 Level:52 Rank:1 Nick-ul celui reclamat:EDI[VODA] Bara RPG a celui reclamat: Motiv:DM aiurea Dovezi:https://imgur.com/gallery/aUMUblL Alte precizări:Spor la plata
  13. Nume:Catalin47 - Linkul catre profilul de website / RPG bar:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Catalin47 - Tipul de pachet dorit: 1 - Anunțul dorit:Catalin47 vinde casa cu id 196 cu o parcare generoasa si o zona linistita, ofertele se fac in joc. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul:Da - Alte precizări:Nu am.
  14. Nume: Catalin47 - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Catalin47 - Tipul de interviu dorit: Despre campania electorala , asteptari , etc intrebari raspunsuri. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da! - Alte precizări: Multumesc!
  15. Nick: Catalin47 Level: 49 Vârstă (reală): Am 16 ani. Sex (real): Masculin Vechime pe server: Joc din Luna noiembrie RPG profil LinK:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Catalin47 Ai mai avut aceasta functie? Nu Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Sa ajut majoritatea jucatorilor ce au nevoie de ajutor , am destula experienta incat sa stapanesc cele 3 orase pline de jucatori , o sa fie o luna de minune , o sa facem multe activitati cu playerii , chiar am un plan pe care o sa il pun in aplicare daca o sa fiu primar Ce intenționez să fac pentru jucători: -O sa pastrez taxa la $1. -Voi incerca sa fac minim 4-5 evenimente pe zi, cu o suma destul de buna pe placul jucatorilor , activiati si multe altele. -O sa impart taxele cat mai des. -Voi incerca sa fac lumea sa fie multumita si fericita - O sa ajut pe toata lumea la nevoie.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.