Jump to content

Madara.

Member
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Madara.

  1. Madara.

    Numele produsului:4euro skrill Model:- Starea produsului:- Detalii despre produs:- Preţ:4e Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb):4e skrill /psf Metoda de plată:paypal/psf Contact:discord:ArmiNu#3329 sau pm forum Imagini:- Alte precizări:-
  2. Madara.

    ƒøšhkÿ vs alxmrs Winner ƒøšhkÿ https://imgur.com/a/h0xM3N5 P.S:sunt ArmiNu am schimbat contul.
  3. Madara.

    Da, imi amintesc in gimnaziu clasele 1-4.
  4. Madara.

    Din pacate nu, dar astept sa merg in alta tara.
  5. Madara.

    Din fericire nu:D
  6. Madara.

    da, uneori cafea.
  7. Madara.

    da, a fost chiar frumos.
  8. Madara.

    da, la mate in gimnaziu.
  9. Madara.

    nu, dar sunt curios cum e sa ai una.
  10. Madara.

    nu, si sper sa nu ajung acolo.
  11. Madara.

    da, si mai mult
  12. Madara.

  13. Madara.

  14. Madara.

  15. Madara.

  16. Madara.

  17. Madara.

    https://www.youtube.com/watch?v=e8PNT8PzNaA&ab_channel=Dr.Peacock
  18. Madara.

    salut, inca merge serverul?
  19. Nume:Madara. Producător:Marvo Model:HG9035 Eşti mulţumit de ele/el? Argumentează:Da sunt foarte multumit, avand in vedere ca sunt niste Marvo-uri sunt foarte buna chiar mai bune decat unele razer-uri sau alte casti se aude foarte bine microfonul si volumul este unul foarte clar si tare. Alte precizări:Recomand, dar din pacate nu se mai gasesc cred.
  20. Madara.

    Nume:Madara. Producător:Gigabyte Model:H310M S2H 2.0 Eşti mulţumit de ea? Argumentează:Da, este o placa de buza foarte buna. Alte precizări: Recomand.
  21. Nume:Madara. Producător:Gigabyte Model:GeForce GTX 1650 D6 Windforce Eşti mulţumit de ea? Argumentează:Da, este o placa video foarte buna pot rula orice joc doresc pe ea. Alte precizări:Recomand.
  22. Nume:Madara. Producător mouse:Razer Model mouse:deathadder essential Eşti mulţumit de el? Argumentează:Da este un mouse foarte bun in pretul acesta. Producător tastatură:Razer Model tastatură:Ornata V2 Eşti mulţumit de ea? Argumentează:Este o tastatura excelenta se simnte diferenta de la o tastatura de 70 de lei la una de 500 + pernuta cu magnet este excelenta si nu se murdareste rapid. Alte precizări:recomand.
  23. Madara.

    Nume:Madara. Producător:Intel Model:i3 9100F Eşti mulţumit de el? Argumentează:Sunt multumit de el avand in vedere ca este un procesor de buget destul de bun. Alte precizări:Nu.
  24. Madara.

    Nume:Madara. Producător:Asus Model:TUF VG249Q1R Eşti mulţumit de el? Argumentează:Sunt multumit de el tinand cont de pretul acestuia si de specificatiile oferite. Alte precizări:Recomand cu drag.
  25. Madara.

    Hai salut baietii
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.