Jump to content

Lalo

Member
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lalo

  1. Lalo

    [Topic respins]
  2. Numele tău: Poziţia ta:Da Argumentul 1: Stiu ce inseamna sa te lasi de tutun cat si de alcool si nu este un lucru usor de facut, dar nici sa traumatizezi un copil nu este. Argumentul 2:Nu ar trebui sa ne gandim doar la noi, multi copii se nasc cu probleme care-i afecteaza pe viata pentru 9 luni de egoism din partea mamei lui. Alte precizări: Multi oameni isi doresc copii si nu pot avea, nu va bate-ti joc de proprii copii
  3. Lalo

    Numele tău: Lalo Poziţia ta: Nu Argumentul 1: In opinia mea obligarea unei persoane sa faca un anumit lucru este gresit, daca parintii acelui copil nu doresc sa-l vaccineze, atunci este decizia lor. Stiu ca nu este decizia corecta sa nu-l vaccineze dar este decizia lor si nimeni nu are dreptul sa intervina in viata lor. Argumentul 2:- Alte precizări:-
  4. Numele tău: Lalo Poziţia ta: Nu sunt de acord cu testarea pe Animale. Argumentul 1: Animale au dreptul sa traiasca o viata linistita ca si noi de altfel, nu s-au nascut nici ca sa ne tina pe noi in viata si nici ca sa ne fie sclave. Argumentul 2: Nici macar nu ajuta la ceva anume sunt testate pe animale pana si cosmeticele si maltrateaza si intoxica animale ca sa creeze un nou ruj, which is wrong. Alte precizări:-
  5. Lalo

    Nickname: Lalo Ce îţi aminteşti din serial:- Alte precizări: Doresc un sitcom amuzant dar nu in genul plictisitor ca ''Friends''
  6. Nickname:Lalo Numele actorului: Ron Perlman Data naşterii actorului: 13 aprilie 1950 Naţionalitatea actorului: American Motivele pentru care îmi place: Un actor foarte talentat ce poate juca ca si personaj principal cat si ca antagonist. Filmul în care consider că şi-a jucat cel mai bine rolul: Sons Of Anarchy, este un serial in care a jucat perfect.
  7. Nickname:Lalo Genul de filme:Actiune/Fantastice Motivele pentru care îmi place: Iubesc aceste 2 genuri de filme pentru ca sunt foarte interesante cu povesti unice de la care este imposibil sa-ti dezlipesti ochii chiar si pentru 1minut.
  8. Nickname:Lalo Genul de cărţi:Aventura Motivele pentru care îmi place: Mi se par carti foarte interesante care aduc mereu ceva nou in viata mea.
  9. Nickname:Lalo Genul cărţii:Biografie Scurtă descriere:Doresc sa scriu o carte despre viata mea, trairiile mele si opiniile mele despre viata, o carte bazata pe experienta personala. De ce îmi doresc să scriu această carte: Doresc sa scriu aceasta carte pentru copiii mei care o vor citi cand vor creste. Voi scrie vreodată această carte?: Da, intentionez sa o fac in maxim 5 ani.
  10. Nickname:Lalo Autor:Marcel Proust Titlul cărţii:In Search of Lost Time Anul publicării:1913 Genul cărţii:Modernist Numărul de pagini:4215 Scurtă descriere: In Search of Lost Time is a book with 4 main themes: Memory, Separation Anxiety, Nature of Art, Homosexuality Recenzie personală: O carte buna care merita incercata cu 7 volume fascinante.
  11. Nume:Lalo Autor:Marcel Proust Titlul cărţii:In Search of Lost Time Anul publicării:1913 Genul cărţii:Modernist Numărul de pagini:4215 Scurtă descriere: In Search of Lost Time Have 4 main themes: Memory, Separation Anxiety, Nature of art, Homosexuality Recenzie personală: O carte foarte buna din toate punctele de vedere, are 7 volume care merita citite fara nici un dubiu.
  12. Lalo

    Acasa ma simt mult mai comfortabil dar uneori prefer cinematografur, depinde de ce stare am.
  13. Lalo

    Stilul meu preferat de muzica este Rap-ul dar ascult ocazional si Rock.
  14. Nick-ul tau:Ag0ny Numele serialului:Breaking Bad. Motiv:Breaking bad este un serial foarte interesant, cu o actiune palpitanta dar in acelasi timp trista uneori. Serialul vrea sa arate cum sunt distrusi ,, eroii '' din zilele noastre de catre societate. Fiecare detaliu despre serial este uimitor si gandit foarte mult. Am sa dau un singur exemplu si anume ca Heisenberg personajul principal are cancer la plamani, iar Breaking Bad are 62 de episoade, serialul bazandu-se pe chimie daca cauti in Tabelul lui Mendelev (tabelul elementelor chimice) o sa gasesti ca al 62-lea element este Samarium care este un element folosit pentru tratarea cancerului de plaman. Alte precizari:Atat, multumesc mult.
  15. Nickname:Ag0ny Titlul serialului:Lucifer Anii producţiei:2016-2021 Genul serialului:Mister Număr sezoane şi episoade: 6sezoane si 93 de episoade. Durata episoadelor:42-65minute Scurtă descriere: serialul il are ca personaj principal pe Lucifer Morningstar, care a plecat de la conducerea iadului ca sa vina pe pamant, unde urmeaza sa devina politist peste scurt timp, sau mai degraba ajutor de politist. Recenzie personală: Un film cu efecte foarte slabe, 2sezoane de umplutura, o actiune plictisitoare uneori si cu un final foarte slab. Serialul per total nu este rau, dar sunt alte seriale mult mai bune la care te poti uita.
  16. Nickname:Ag0ny Titlul serialului:Sons Of Anarchy Anii producţiei:2008-2014 Genul serialului:Actiune/Drama Număr sezoane şi episoade:7 sezoane 92 episoade Durata episoadelor:60 Scurtă descriere: In serial este vorba despre clubul de motociclisti Sons Of Anarchy si mai concret despre Jackson Teller care este fiul celui care a creat clubul, serialul urmareste cautarea adevarului despre tatal lui Jackson Teller care a murit de tanar. Recenzie personală:Serialul este de nota 10/10, nu vreau sa va spun prea multe despre el pentru ca nu vreau sa va stric distractia.
  17. Nickname:Ag0ny Numele actorului: Ron Perlman Data naşterii actorului: 13 aprilie 1950 Naţionalitatea actorului: American Motivele pentru care îmi place: Este un actor care exceleaza in orice rol fie ca este de villain, hero sau anti-hero. Filmul în care consider că şi-a jucat cel mai bine rolul: Serialul Sons of Anarchy
  18. Nickname:Ag0ny Genul de filme:Actiune Motivele pentru care îmi place:Ma motiveaza.
  19. Nickname:Ag0ny Numele scriitorului: Ray Bradbury Data naşterii scriitorului: 22 august 1920 Naţionalitatea scriitorul:American Motivele pentru care îmi place:Are o abordare diferita asupra romanelor SF. Cartea sa pe care o consider cea mai bună:Fahrenheit
  20. Nickname:Ag0ny Genul de cărţi:Sci-Fi Motivele pentru care îmi place: Deoarece pentru mine aceste carti sunt o evadare din realitate.
  21. Nick :Trippin Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):Waruri. Data la care nu poti veni :01.07.2021 Lipsesc din motivul:Nu sunt acasa astazi. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:0 Numar total de invoiri :0 Alte precizari:Atat,multumesc mult
  22. Lalo

    R&B, Rap, Rock, Trap, Funk
  23. Lalo

    La cinematograf este alta senzatie.
  24. Rapper Lil loaded has died aged 20. Death date: 31 May 2021
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.