Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

R3mIX.rtv

Member
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About R3mIX.rtv

 • Rank
  Newbie
 1. Nume:R3mIX.rtv Rank: 4 Sarcina misiunii: O poza cu un sublider si cu un lider(trebuie sa fie amandoi in poza). Trebuie sa aveti amandoi animul [/wave]. Dovezi: https://imgur.com/a/0juX5Cc Alte precizări: Baftă!
 2. R3mIX.rtv

  La multi ani b-zone ! De 7 ani de cand ma joc pe acest server aceleasi sisteme de zilele comunitatii. Vreau sa vad si altceva. No hate. Harta de la quest o sa fie pe website?
 3. Nume: R3mIX.rtv Rank: 3 Sarcina misiunii: Reproduceti poza: https://imgur.com/a/MfDVwEe Dovezi: https://imgur.com/a/upijQkm Alte precizări: Baftă!
 4. Nume: R3mIX.rtv Rank: 2 Sarcina misiunii: O poza cu un admin si cu un helper(trebuie sa fie amandoi in poza). Trebuie sa aveti amandoi animul [/wave]. Dovezi: https://imgur.com/a/9X0I1iX Alte precizări: Bafta!
 5. Nume: R3mIX.rtv Rank: 1 Sarcina misiunii: Faceti poza cu un helper de nivel 1. Dovezi: https://imgur.com/a/IOwhCAz Alte precizări: O zi buna!
 6. R3mIX.rtv

  -Nume:R3mIX.rtv - Rang:5 - Candidatul testat:.WalkeR - Rezultat:Admis - Rezultatul la proba de arme:7/8 - Alte precizări:Bine ai venit in echipa s.w.a.t!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.