Jump to content

Metazoa

Member
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Metazoa

  1. Metazoa

    Intr-adevar, esti spawnat in gard, si daca esti intr-un vehicul normal (masina), ramai blocat in gard si nu te poti misca deloc.
  2. Nick-ul tau: MetazoaServer: RPG1Descrierea bugului: Cand dai /enter cu Roadtrain (in cazul meu cu cel de la Trucker), pur si simplu nu se intampla nimic. Am incercat nenumarate pozitii la i-ul de la PNS Dilimore, LS Plaja, si SF aproape de CNN, dar degeaba. Pur si simplu nu se intampla nimic. Cu celelalte camioane merge ok, insa nu si cu Roadtrain. Am incercat, de asemenea, si comanda /hotdog in timp ce sunt in Roadtrain, gandindu-ma ca are ceva de-a face cu acest camion in particular si daca sunt sau nu in range-ul i-ului, insa comanda /hotdog functioneaza ok.Screenshot(s): Acest lucru poate fi testat de catre orice admin daca isi spawneaza un Roadtrain. Nu vad de ce doar cel de la Trucker ar avea aceasta problema.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.