Jump to content

timi78

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

timi78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nickname Tester: Just.Timi78 Rank: 5 Data susținerii testului: 23.10.2021 Nickname Candidat: Andrew_34 Linkul către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Andrew_34 Test teoretic: 0/3 Test Practic: 0/3 Alte precizări: Felicitări!
  2. Nickname Tester: Just.Timi78 Rank: 5 Data susținerii testului: 20.10.2021 Nickname Candidat: Sobolxn.DePadure Linkul către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Sobolxn.DePadure Test Teoretic : 0/3 Test Practic : 0/3 Alte Precizări: Welcome!
  3. Nume: Just.Timi78 Rank TFG : 3 Motivul demisiei : Mi-a plăcut foarte mult acest clan și mi-am făcut si prieteni aici, dar după cum știți mulți e foarte inactiv. Se ia foarte greu rank-up. Cred ca voi sta fără clan o perioada de timp, deorece nu mai vreau sa duc grija xp-ului ce trebuie făcut și nu mai am foarte mult timp la dispoziție pentru samp. Mulțumesc pentru ca m-ati primit în clan. Succes la avansarea în level ul clanui și cu planurile pe care le aveți fiecare în parte. Poate voi reveni cu drag pe viitor.
  4. Nickname tester: Just.Timi78 Rank: 5. Data susținerii testului: 16.10.2021 Nickname candidat : Jacker Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Jacker Test teoretic: 0/3 Test Practic: 0/3 Alte precizări: Te-ai descurcat foarte bine, Felicitări și Welcome !
  5. *Nume:Just.Timi78 Rank:5 *Link Website către cont :https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Just.Timi78 *De ce dorești acesta funcție: Doresc să obțin acesta funcție pentru a ajuta mai mult această factiune, deorece în momentul de față nu deține foarte mulți testeri. As vrea sa ajut mai mult Leaderul, Co Liderii și Testerii, fiind mai mulți testerii, acestia sunt mai liberi, deorece au foarte multe lucruri de făcut și nu pot da mereu teste cu candidații. Consider ca sunt un candidat optim pentru aceasta funcție, deorece imi place să experientez lucruri și experiente noi , sunt responsabil și calm, sunt implicat în ceea ce fac și pun tot sufletul. În primul rând consider ca este o oportunitate foarte mare pentru mine, m-ar ajuta foarte mult sa capăt experienta în acest domeniu. Doresc sa ajut această factiune prin seriozitatea și comportamentul meu, multa răbdare și seriozitate cu fiecare candidat, oferind un test corect, fără sa fac favorizari. Dacă voi fi acceptat voi încerca să fiu un membru și un tester cât mai corect, serios și respectuos cu toți membrii și candidații acceptați pentru teste. *AI cunoștințe de limba engleză: Da. *Crezi ca ne poți ajuta cu candidații: Desigur ca da, de aceea am si aplicat. Cosider ca sunt unul dintre cei care pot fi foarte corecți, responsabili și respectuosi cu noii candidați acceptați pentru teste. O sa vă ajut cu tot ce pot. *Alte precizări: Mulțumesc pentru timpul acordat și dacă voi fi acceptat, o sa încerc sa dau dovada de seriozitate, implicare, respect și ambiție.
  6. Nickname: timi78 Rank: 2 Perioada inactivitatii(maxim 7 zile): 23.08.2021 -29.08.2021 Motiv: Am niște probleme personale și foarte multa treaba pe acasă, un program mai încărcat ca deobicei și nu voi putea intra pe joc. Mi-am facut cerere de inactivitate și la factiunea din care fac parte. Sper sa ma înțelegi, mult succes și sper sa ne auzim cu bine după 7 zile.
  7. Nume: timi78 Rank: 1 Doavada: http://imgur.com/gallery/ASuFWSW http://imgur.com/gallery/fkvD7QN http://imgur.com/gallery/hzmSY6l http://imgur.com/gallery/cKBccVm Ale precizări: Vreau și eu un premiu, va mulțumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.