Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Aciroh

Member
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Aciroh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Da, la Carry, Ryder si Misc m-am uitat. Seamana, dar nu rasare. Nu stiu, exista posiibilitatea ca scripteri sa fi limitat animatia? Adica sa porneasca de la un punct anume, si sa dureze x cadre din totalul de cadre? Yeah, I used that page. The only problem I see with AnimSCMcode is that it's in russian. If you found an english version, I'd gladly accept a link in private if the forums don't allow sharing of links for such tools.
  2. Mna' buna seara B-zone! De plictiseala, vreau sa incep sa fac ceva modding la animatii. Vreau sa va intreb, stiti careva numele animatilor de la chimist? Fisierul nu conteaza, ca se gaseste pe wiki, ori pe orice pagina de internet, sincer. Doar ca, am facut putin digging prin fisierele .ifp si nu reusesc sa gasesc nicidecum animatile folosite. Adica, am impresia ca sunt cele ce le caut, dar cumva nu se aseamana. Thank you!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.