Jump to content

Stefiiiii

Member
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stefiiiii's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Stefiiiii

    Nick: stefiiiii Cine ti-a aprobat ziarul?: euu Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: euuu Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/INzJiKO Alte precizari: va pup
  2. Stefiiiii

    Nick: stefiiiii Numarul interviului: 9326 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/YGPPMVx Alte precizari: - Nick: stefiiiii Numarul interviului: 9328 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/i3wTiDT Alte precizari: in locul lui Mr.KeNNeN a venit smoke_ Nick: stefiiiii Numarul interviului: 9330 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/z0Qwblk Alte precizari: sonicMANUALBANNED nu a mai putut participa. Nick: stefiiiii Numarul interviului: 9331 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/q8UQvog Alte precizari: am scapat si eu cu interviul asta pe aceasta seara
  3. @Mr.Bean, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9331.
  4. @GF MiHaY111 Bahaos, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9330.
  5. @Anamg, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9328.
  6. Stefiiiii

    Nick:stefiiiii Numarul interviului:9279 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/K7UAQrW Alte precizari: S-a alaturat si .Enized pe parcurs. Nick:stefiiiii Numarul interviului:9282 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/jHq3NlM Alte precizari:
  7. @NicusorGOLD, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9282.
  8. @Paul MECANICU, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9279.
  9. @Tania3126 cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9277.
  10. Stefiiiii

    Nick:stefiiiii Cine ti-a aprobat ziarul?:eu Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?:eu Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/SR1u0RS Alte precizari:
  11. Stefiiiii

    Nick:stefiiiii Numarul interviului:9274 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/BoZnhkf Alte precizari: foarte dragut Nick:stefiiiii Numarul interviului:9275 Poza [/livemembers]*:https://imgur.com/a/ASrQVjs Alte precizari: un invitat neasteptat :-)))
  12. @Daniel Andrei cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9275.
  13. @StefanAlecsONE cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9274.
  14. Stefiiiii

    Nick:stefiiiii Numarul interviului:9272 Poza [/livemembers]*:https://imgur.com/a/TQUbxx3 Alte precizari: pacat ca nu a venit si Tupi....
  15. @scornigga cererea ta de interviu afost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9272.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.