Jump to content

PHILIPP1PLEIN

Member
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PHILIPP1PLEIN

  1. PHILIPP1PLEIN

    Nick : Edy_s Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :15/03/2022 Lipsesc din motivul: ma duc cu un prieten sa își ia mașina și nu știu dacă ajung pentru ca o sa prind și aglomerație Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Numarul total de invoiri :1/2 Alte precizari: posibil sa ajung
  2. PHILIPP1PLEIN

    Nick : Edy_s Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 11.03.2022 Lipsesc din motivul: Ma duc pana la Audi sa i-au o referință la un turbo și nu știu dacă o sa ajung la war. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Numarul total de invoiri :1 Alte pre cizari: va salut.
  3. PHILIPP1PLEIN

    Nick : Edy_s Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 07.03.2022 Lipsesc din motivul: Nu stiu sigur daca o sa ajung acasa Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Numarul total de invoiri :1 Alte pre cizari: Am putina treaba. spor la war
  4. Nume: PHILIPP_PLEINRang: 1Dovezi: Misiunea 1: https://imgur.com/a/lIo5WpT 2: https://imgur.com/a/laPSQ0A 3: https://imgur.com/a/p4j6bdm 4: Tunel 1) https://www.youtube.com/watch?v=tQnRD8OiRKo Tunel 2) https://www.youtube.com/watch?v=0ihVdJGYO2E Tunel 3) https://www.youtube.com/watch?v=VumiLf6D7l4 Tunel 4) https://www.youtube.com/watch?v=CcSarYOwCEE 5: https://imgur.com/gallery/BiYeS1G Alte specificatii: Sarbatori fericite!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.