Jump to content

aLpaciN0

Member
  • Posts

    262
  • Joined

  • Last visited

About aLpaciN0

  • Birthday 04/27/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Undeva
  • Hobbies
    Noi Prieteni

Previous Fields

  • Real name
    Bogdan

aLpaciN0's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

4

Reputation

  1. Ok.Acceptat.O sa te caut in joc sambata sa fi on intre orele 12:00 ~ 19:00.
  2. Deci in primul rand sunt in cautare de 2 civili, 8 mafioti, 10 politisti. In al 2-lea rand sunt in cautare de 2 savanna pentru filmulet. In al 3-lea rand cautam un player care se descurce sa filmeze si sa editeze fimuletul. In al 4-lea rand TOTI PLAYERII PENTRU FILMULET VOR FI TESTATI! In al 5-lea cand se va face filmuletu v-a trebui sa aveti microfon si skype/teamspeak! Model Cerere: Nick: Level: Factiune: Cat la % stiti sa faceti RP?: Sunteti in stare sa va comportati normal si sa ascultati instructiuniile regizorilor: Cei doi regizori sunt:aL_paciNo & dR_dRE. Daca filmuletul va avea un succes mare v-om organiza o petrecere si un deagle event cu premii. Se pot face inscrieri pana vineri inclusiv ziua de vineri. Sambata vor fi preselectiile iar filmuletul se va realiza duminica.
  3. Bebel +1 Multumesc puteti da TC!
  4. Multumesc mai astept o creatie 2
  5. Display name:aLpaciN0 Doresc: Mini-Wallpaper Text: Love Is For Free Dimensiuni: 600x600 Imagine(obligatoriu): http://img804.images...18/1001448i.jpg Alte precizări?: Ca tema sa fie dragosteaza ceva cu inimi si cu flori rosii.
  6. frumos multumesc puteti da tc ca a luat mult
  7. UP au trecut 7 zile si nici o creatie de la un moderator?
  8. Frumos dar nu respecte ce am spus eu la alte precizari decat prima putin. Eu oricum va multumesc pentru efortul depus.
  9. Display name:aLpaciN0 Doresc: Signature Text:Sh4ft Dimensiuni:450x150 Imagine(obligatoriu): http://www.carphototutorials.com/photo/bmwfatboy.jpg Alte precizări?: Doresct sa se aplice efecte la roti si la teava de esapament iar scriusul de jos sa fie scos. Multumesc.Spor la lucru.
  10. Au trecut mai mult de 24h se mai intereseaza cineva de acest topic?
  11. Display name:aLpaciN0 Doresc: Signature Text: SharpBombeR Dimensiuni: 450x150 Imagine(obligatoriu): http://media.photobucket.com/image/b-gear%20armors/Feronen/Gears/85bgboss.png Alte precizări?: AS dori ceva efecte cu verde iar tema sa fie Ace Online [ www.google.ro ] si gasiti mai multe detalii. Multumesc tuturor si scuze dar asa mi sa spus sa refac cererea. O zi buna tuturor.Bafta la creatii
  12. Multumesc dar mai astept nu inteleg nimic din acea poza ms de efort
  13. Display name:aLpaciN0 Doresc: Signature Text: HoTshooT Dimensiuni:450x150 Imagine(obligatoriu): http://img593.imageshack.us/img593/236/revivalguarderbyarwingx.png Alte precizări?: Efecte cat mai multe si sa arata frumos.
  14. Samsung Galaxy Tab cea mai tare.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.