Jump to content

Andreasl9

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Andreasl9

  1. Nick: RIP Rank: 2 Data la care nu poti veni: 12.05.2022 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War. Lipsesc din motivul: Am pregatire Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Numarul de invoiri puse de la ultimul rank-up: 1 Alte precizari: Preventiv, daca ajung mai repede voi intra.
  2. Nick: RIP Rank: 2 Data la care nu poti veni: 11.05.2022 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): wars Lipsesc din motivul: Sunt plecat din oras. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Numarul de invoiri puse de la ultimul rank-up: Asta e prima.
  3. Nick: RIP Rank: 2 Data la care nu poti veni: 09.05.2022 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War. Lipsesc din motivul: Probleme personale. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Numarul de invoiri puse de la ultimul rank-up: Asta e prima. Alte precizari: E preventiva, sper sa ajung.
  4. Nick: RIP Rank: 1 Data la care nu poti veni: 26.04.2022 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2. Numarul de invoiri puse de la ultimul rank-up: 1  Alte precizari: preventiv, poate reusesc sa ajung.
  5. Nick :Molly Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 15.04.2022 Lipsesc din motivul: Sunt plecat din oras. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Numar total de invoiri: Nu am tinut cont. Alte precizari: Daca o sa ajung acasa in timp, o sa intru.
  6. - Nume: Andreasl9 - Rank: Intern (1) - Tipul de pachet: 2 - Anunţul: Clanul The Last Generation recruteaza noi membri cu minim level 25. Aplicatiile se fac pe website. - Anunţurile publicate (dovada): https://imgur.com/a/KZEOXoF - Alte precizări: Nu stiu daca s-au pus in ordine, dar in orice caz sunt toate anunturile date. Salut!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.