Jump to content

Madytz

Member
  • Posts

    3778
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Madytz

  1. @@break,Multumesc mult ! Maine fac rost de un stick pe care sa pun windows-ul si incerc varianta ta break. Totusi, cer prea mult daca te rog sa ma ajuti cu bootatul prin teamviewer ? Adica ce windows.. etc.
  2. Orice program / sfat e bine venit. Nu stiu ce sa mai fac... @@Radu,Da, e HDD. @@break, Apreciez. Astept sa vad ce zice si Radu.
  3. De aproximativ 2 saptamani. Aveam o eroare la Windows Explorer, am reinstalat windowsul si de atunci am problema asta.
  4. Nume: Madytz Ce problema ai?: Not responding la orice fereastra. O scurta descriere a situatiei: Am o problema careia nu-i gasesc nici o rezolvare. Am reinstalat windows-ul de cel putin 5 ori in ultima saptamana si nu s-a schimbat nimic. Astazi l-am reinstalat din nou si chiar si inainte sa schimb rezolutia mergea greu. Primesc "Not Responding" la orice (my computer, speedfan, fereastra de conectare la net etc.) si o eroare ShockWave Flash la orice browser. Am formatat PC-ul si practic ar trebui sa fie ca nou. Am verificat temperaturile in Speedfan si am crezut ca nu le afiseaza corect apoi in BIOS si totul era in regula.. 36grade. Ce as putea face ? Din ce cauza se intampla chestia asta ? Screenshot: Stiti despre ce eroare vorbesc. Alte precizari: Help me !!!
  5. Bine ati venit celor noi! Se impute treaba...
  6. Nick: Madytz Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Lume multa, oameni putini. Dimensiuni: cam cat semnatura actuala. Alte precizari: Ma bazez pe imaginatia voastra in legatura cu fontul si culoarea lui. As vrea ceva cat mai apropiat de BUG, de sigla lor, sau ceva asemanator.
  7. Care nu stiti sa faceti - contactati-ma. #garantez succes
  8. @, #cocalar Am ajuns si eu acasa aseara si am ramas uimit ca in 4 zile s-au schimbat atatea. Carrey, ai grija de tine papi si daca o fi, sper sa ne revedem curand. In ceea ce priveste noul lider, sper sa nu avem parte de surprize... Ar fi pacat de o destramare avand in vedere lotul actual.
  9. Noroace. Am ajuns de la liceu. #carreylider. Nu intep pe nimeni.
  10. Ceva de genul. Multumesc! Mai astept si alte creatii.
  11. Nick: Madytz Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://postimg.org/image/l4n0by8t1/ Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: As dori acest text (aceeasi culoare sau alta) sub imagine sau suprapusa undeva in subsolul imaginii. Dimensiuni: Aproximativ cat semnatura actuala sau cum credeti ca ar arata mai bine. Alte precizari: Imaginea as dori sa fie taiata astfel incat sa nu se mai vada cerul de deasupra politistilor iar de jos cat se poate sa arate cat mai bine.
  12. N-am apucat ieri da'... bine v-am gasit ! Sper sa facem o echipa buna, sa ne intelegem... Cum insusi regele spunea "Sa fie bine sa nu fie rau". Ne vedem diseara la war.
  13. Watch out bitches. I'm back !

  14. Salut ! Titlul nu este chiar corect pentru ca nu poate fi numita o problema ci mai mult o nelamurire. Detin un telefon Allview P6 Life, cu memoria flash de 8GB si 1 GB RAM. Am instalat un numar de aplicatii (in jur de 10) si pare ca memoria s-a umplut. Cand intru in Setari - Memorie imi apare: Memorie Interna - Spatiu total 0,98GO iar Disponibil doar 147MO iar daca dau putin mai jos apare Memorie telefon - Spatiul total 5,29GO iar Disponibil 2,00GO. Ideea e ca daca intru pe Magazin Play si vreau sa descarc o aplicatie peste 147MO, imi da Eroare-spatiu insuficient desi in Memoria telefonului am 2GO liberi. Intrebarea mea este de ce ?
  15. 18+

    1. Jurjak KIA

      Jurjak KIA

      La mulţi ani băi Matiz!

      Cel mai prost moldovean din câţi există.

    2. South Porter
  16. Stie cineva ce problema are Richie si cand ar trebui sa revina ?
  17. Hai noroc. Diseara n-o sa ajung la war-uri deci va urez succes de pe acum. O zi faina va doresc !
  18. Hai noroc. Am ajuns si eu de la liceu. Ne vedem diseara la waruri. O zi faina va doresc.
  19. Buna dimineata ! Si la mine e cerc pedagogic dar maine am teza la romana deci nu prea o sa dau prin joc. Incerc totusi sa ajung diseara la war-uri. Oa zi faina va doresc.
  20. Felicitari. Intra sa-mi dai invite ca nu stiu cum sa mai dau de tine.

  21. Prima e ciudata iar a 2-a e ok. Multumesc amandurora. Mai astept o creatie sau doua sa pot alege.
  22. Nick: [sQ]Madytz Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): As vrea pe langa text ceva sugestiv, ceva potrivit cu aceste cuvinte. Ma bazez pe imaginatia voastra. Text: Aruncati-ma la lupi si ma voi intoarce conducand haita. (cu sau/si fara diacritice) Dimensiuni: Potrivite pentru o semnatura. Alte precizari: Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.