Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Aleksandra

Donator
  • Posts

    310
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Aleksandra

  • Birthday 01/21/1991

Profile Information

  • Gender
    Female

Previous Fields

  • Real name
    Aleksandra Kartal
  • RPG Nickname
    Aleksandra

Recent Profile Visitors

2471 profile views

Aleksandra's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • 7 Consecutive Logs
  • 2 Consecutive Logs
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member

Recent Badges

6

Reputation

  1. Da, eram obosita cand am citit, cel mai probabil. Dupaia parca am inceput sa-mi dau seama, dar am lasat asa. Ce nu face omul pentru un +1 !?
  2. Am facut cu rosu, am ingrosat si subliniat la ceea ce a spus Kelton. Sau crezi ca de pe RPG 1, nu va ramane nimeni fara casa/biz? Le vor da contravaloarea lor, celor care vin de pe serverele 3 si 4? Daca da, atunci va fi bine. Nu de alta, dar e aiurea sa muncesti si dupaia sa ramai dintr-o data fara ele. Asa se intamplau pe serverele mici cand dadea conducerea ,,wipe", dupa ce te chinuiai sa-ti cumperi un biz, urmatoarea zi incepeau toti de la level 1.
  3. E o idee buna si proasta. De ce spun asta? Simplu: Ideea buna: Mai multi playeri Ideea proasta: Risti sa ramai fara bunuri personale (casa/biz). PS: Joc din 2011 aici la voi, daca raman fara casa sau biz, ma las de joc si multi o vor face. Nu m-am chinuit sa-mi strang tot ce am din 2011 si voi sa mi le vindeti. Eu spun sa faceti in felul urmator: Cei de pe serverele mici (care or sa vina pe 1 si 2), sa fie despagubiti de case. PS2: Sa-mi iau ramas bun de la voi de pe acum?
  4. Arata mult mai frumos ala ales tine. Decat cutia asta de ,,cribituri". Deci, sa trec la subiect > PRO.
  5. Nume : Aleksandra -- Level : 83 -- RPG Bar sau poza cu [/stats] : -- Facţiunea din care faci parte : Civilian's Family. -- Pachetul dorit (numărul) : 4 -- Numărul de telefon (dacă este cazul) : - -- Anunţul : Clanul Raskalov recruteaza! Detalii pe forum (avem si hq). -- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline : Mi-e tot una. -- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului : Da. -- Alte precizări : - Nume : Aleksandra -- Level : 83 -- RPG Bar sau poza cu [/stats] : -- Facţiunea din care faci parte : Civilian's Family. -- Pachetul dorit (numărul) : 4 -- Numărul de telefon (dacă este cazul) : - --Anunţul : Clanul Raskalov recruteaza! Detalii pe forum sau la un membru RSK. -- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline : Mi-e tot una. -- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului : Da. -- Alte precizări : - Ceva de genul as vrea sa fie anunturile, nu ma deranjeaza daca sunt modificate, atata timp cat nu sunt facute identice! As vrea sa se ocupe de pachetele mele, mBr si KeeD. Multumesc!
  6. Daca vreti sa aplicati intr-o mafie, nu va recomand sa aplicati in Green Street Blood, numai copii p-acolo, majoritatea. Pacat de unii care-si pierd timpul in aceea factiune. A ajuns lider un pusti, totul a luat-o razna, face ce vrea el.

  7. Daca vreti sa aplicati intr-o mafie, nu va recomand sa aplicati in Green Street Blood, numai copii p-acolo, majoritatea. Pacat de unii care-si pierd timpul in aceea factiune. A ajuns lider un pusti, totul a luat-o razna, face ce vrea el.

  8. Welcome!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.