Jump to content

Daniel_Matthews

Member
  • Posts

    141
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

About Daniel_Matthews

  • Birthday 08/17/1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brasov

Daniel_Matthews's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

  • First Post
  • 100 Posts
  • 15 Posts

Recent Badges

0

Reputation

  1. * Nick: Daniel_Matthews * Varsta reala: 17 ani * Level: 17 * ScreenShot /stats: * Factiuni anterioare: Ng , F/p , Tattaglia * Skill'uri la joburi secundare: detective 5 etc * De ce doresti sa intri in National Guard?: Pentru ca imi place foarte mult si pentru ca aici mam simtit cel mai bine * Stii regulile National Guard?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da *Nickname-uri anterioare: Daniel_Mathews * Alte precizari?: Multumesc
  2. ○ Nick : Daniel_Matthews ○ Numere ( Alege 3 numere , Ex: 3 , 1 ,5 ) : 1 , 6 , 5 ○ Esti de acord cu pretul biletului ? :
  3. Nick: Daniel_Matthews Level: 16 Rank: 1 Vechime: (cat timp ai stat in factiune): Cam 1 luna jumate De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: M-am lasat de samp o vreme Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Absolut Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: A fost o perioada frumoasa si am avut parte de niste colegi foarte buni Alte precizari?: Multumesc ca m-ati primit in familia voastra...va urez mult succes in continuare sper sa ajungeti cea mai buna mafie de pe b-zone
  4. Va urez bun venit tuturor am modificat data sedintei (este duminica la 20:00) sper sa veniti
  5. A fost wipe cine doreste inapoi sa re-aplice!!
  6. 1.AM MODIFICAT DATA SI ORA SEDINTEI VERIFICATI SECTIUNEA "NOUTATI" PT MAI MULTE DETALII 2.WESLEY VA FI DEMIS DIN ACEASTA FACTIUNE DATORITA LIMBAJULUI,COMPORTAMENTULUI SI FAPTULUI CA M-A MINTIT IN REPETATE RANDURI ABUZAND DE INCREDEREA MEA
  7. Azi au fost numiti noii sublideri.Cei care nu au fost prezenti la sedinta si nu siau motivat absenta vor avea fwarn!!!
  8. De ieri nu mai suntem protejati de Barzini asa ca nu le mai dati heal cu 1$. Practicati tariful normal. O sa va anunt cu ce mafie m-am inteles pt protectie.
  9. Azi 8Ball va parasi factiunea cu FP 60/60 pt detinere de job ilegal !!!!
  10. Am introdus taxa pe salariu.Aceasta a fost instituita pentru a putea efectua plata salariilor integral si la timp .Este o suma modica proportionala cu rankul. Ea se va plati in fiecare zi la ora 18,imi veti da mie banii la HQ. Cine nu va plati suma exista pericolul sa luati salariul mic.
  11. Rog Membrii F/P sa verifice tarifele deoarece au fost schimbate! Multumesc si o seara buna!
  12. Vivi imi pare sincer rau ca trebuie sa ne despartim asa.Am discutat cu Alin si pare de neclintit:|.Daca iti vei face alt cont sau ti se va scoate BANN-ul,esti binevenit aici......Si inca ceva:chiar daca nu mai esti membru Fireman/Paramedic eu iti las dreptul de a posta aici si de a discuta cu membrii acestei factiuni oricand chiar daca esti civil.Sper sa citesti acest mesaj si sper sa pastram legatura si pe messenger. Si NU UITA: NU AI FOST DAT AFARA DIN ACEASTA FACTIUNE!!!!! esti liber sa discuti cu noi oricand. MULT SUCCES IN CONTINUARE!
  13. Buna Dimineata tuturor....Sa stiti ca m-am cam suparat ca nu a-ti venit toti la sedinta.....E prima sedinta si de data asta va iert oricum voi modifica ora sedintei. =] AM MARIT SALARIILE CU 50%!!!! SPER CA ACUM SA FITI MAI ACTIVI SI SA VENITI LA SEDINTA IN CAZ CONTRAR VOI SCADEA SALARIILE DRASTIC
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.