Jump to content

Shown

Member
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Shown last won the day on September 5

Shown had the most liked content!

1 Follower

About Shown

  • Birthday 06/08/2007

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Shown
  • Discord
    georgesqw

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Galați
  • Hobbies

Previous Fields

  • Real name
    George
  • RPG Nickname
    Shown

Recent Profile Visitors

1548 profile views

Shown's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

  • 100 Posts
  • 15 Topics Rare
  • 300 Reactions Given
  • 30 Consecutive Logs Rare
  • 365 Days Member

Recent Badges

10

Reputation

  1. Nume: Shown Level: 74 RPG Server: 1 Facţiune: San Fierro Taxi Company Mesaj: Felicitări băieților și hai la cât mai multe legende!
  2. Astfel, Radu Drăgușin (22 de ani) a fost rezervă cât timp cei doi fotbaliști menționați anterior au fost apți de joc.. Consider ca Radu s ar descurca mai bine in locul lui Romero daca i s-ar da timp, speram ca fundasul nostru sa ramana la aceleasi cote, iar despre prelungire pot spune ca era de asteptat deoarece a fost si inca este om de baza acest jucator la Tottenham.
  3. Il vad pe Rodri cand se retrage din fotbal la Manchester CIty nicidecum la Real Madrid, poate se va razgandi pentru ca stim cu totii ca este un fotbalist decisiv.
  4. Felicitari lui Endrick, toti am vazut transferul acesta ca un esec insa dupa parerea mea acest Endrick il va depasi pe Mbappe.
  5. O legendă a fotbalului românesc și a echipei Dinamo. Dumnezeu să l odihnească pe acest suflet curat și nevinovat.
  6. Sunt de la profesională, eu iau o bursă tehnologică de 300 RON și una de rezistență tot în valoare de 300 de RON. Însă multumim pentru informații, și mult succes elevilor ca să ia și ei burse mai mari anul viitor.
  7. Salut, nu fac parte din staff însă îți zic ca trebuie să te misti foarte rapid deoarece și eu luam fail din acest motiv. Deci trebuie să te duci rapid inainte ca avionul să se prăbușească.
  8. Nick: Shown Rank: 3 Propunere: Membri care intră în raport de recuperare sa primească o mică amenda. Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Cu activitate, iar membrii nu se vor mai baza asa mult pe raportul recuperării.
  9. Mircea Lucescu, selecționerul României, a criticat în termeni duri gazonul din Ghencea, după 3-1 cu Lituania. România a câștigat pe final meciul cu Lituania. Lucescu i-a lăudat pe jucătorii intrați de pe bancă, care au schimbat partida. Ianis Hagi a scos penalty-ul din care Răzvan Marin a făcut 2-1, iar Alexandru Mitriță a marcat pentru 3-1 și a închis partida. Mircea Lucescu: „Gazonul a fost execrabil, ne-a încurcat” „În final de joc s-au dezlănțuit băieții noștri. Echipa adversă era foarte puternică, nu putem inventa jucători de 1,90m. Și-au bazat jocul pe ce pot face ei mai bine. Noi nu am putut pune în valoare calitatea noastră, terenul a fost execrabil. Nu s-a putut juca. A sărit mingea pe contraatacuri, la gol a fost greșeala lui Stanciu chiar din cauza gazonului. Deci, în condițiile astea dificile am obținut victoria. Sigur, sunt multe lucruri de pus la punct. Dar în momentul ăsta trebuie să cunosc foarte bine jucătorii”, a declarat Mircea Lucescu, la Digi Sport 1. Doi remarcați ai lui Mircea Lucescu în România - Lituania „Dacă în Kosovo cei care au intrat nu au schimbat meciul, azi au reușit. Realizările individuale ale lui Ianis și Mitriță ne-au adus victoria. Jucătorii de rezervă sunt extrem de importanți. Rezevele pun presiune pe titulari, dar aduc și ceva pe teren. Ce le-am spus la pauză rămâne între noi. Pentru noi urmează două meciuri în deplasare, să vedem în ce măsură revin la națională în formă bună. Le-am recomandat să dea totul la echipele de club, să facă performanță, pentru că așa vor profita și ei”, a mai declara Mircea Lucescu. sursa: gsp.ro
  10. Discord ID: georgesqw Motivul pentru care vrei sa iti schimbi numele: mi-am schimbat numele de pe RPG si cel de pe forum. Gradul/Gradele detinute: Peacefull faction member/User Link catre profilul RPG: B-Zone RPG Website RPG bar (Mare) [In caz ca ati schimbat numele in joc]: Dovada cu numele celeilalte persoane(in caz ca cineva v-a furat numele): = Numele pe care il doresti: Shown
  11. Portugalia a obţinut o victorie cu emoţii în faţa Scoţiei, 2-1 duminică seara în Liga A (Grupa 1) din UEFA Nations League. Oaspeţii au marcate repede, prin Scott McTominay (7), dar gazdele au egalat după pauză, prin Bruno Fernandes (54), iar fenomenul Cristiano Ronaldo (39 de ani), introdus la pauză, a marcat golul victoriei în final (88). Reacții peste reacții după golul lui Cristiano Ronaldo ”Ronaldo este mereu decisiv, fie că joacă din primul minut, fie că intră apoi de pe bancă. Toți influențăm cumva un rezultat, dar Cristiano dă goluri. L-a dat acum câteva zile pe al 900-lea, acum a înscris și golul 901 și va merge înainte, nu se va opri până la reușita cu numărul 1000”, a asigurat Bruno Fernandes. ”Cristiano Ronaldo rămâne un fenomen și la 39 de ani, iar prezența sa s-a făcut simțită imediat cum a intrat pe gazon”, a scris MaisFutebol. sursa: sport.ro
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.