Jump to content

Ciprian Chiru

Member
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

About Ciprian Chiru

  • Birthday 12/13/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Giurgiu

Previous Fields

  • Real name
    Ciprian

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ciprian Chiru's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

2

Reputation

  1. hai ca esti chiar prost srn, nici limba romana nu o stii si mai esti si lider. rusine! primul lider analfabet din istoria b-zone al nr-ului. eu de rusine nici nu acceptam functia asta. faci de ras factiunea, faci de ras munca lui unknownx
  2. Ce mincinos frate. Nu am mai vazut asa mincinos ca tine )) Eram de fata, faceai DM aiurea pe acolo pe cine apucai, bine a facut ZuZu ca ti-a dat ban, trebuia mai mult. Ce exemplu de lider esti tu ma. Dupa ce ca ai facut atatea prostii tot nu te lasi, DM nu mai faceai. Cel mai prost lider din istoria server-ului sa mor. Lasa-te de joc si vino la Giurgiu sa-ti dau o bere, o bucata, mai da-l drq de joc ca si asa nu ai nicio treaba cu el. Te astept pe Nicolae Balanescu, numarul 41, daca vrei vino, daca nu, asta e. Tu pierzi. Si nu ma lua ca ai nevasta in joc, ca m-am saturat de scuza asta. Iti pun si o poza, asta ca sa ma recunosti, poate vii cu toata gasca ta de purpurii. Nu de alta, dar sa va iau pe toti intr-o mana sa va mai scot pe afara ca v-ati imbacsit dracu cu jocu asta NU MA FACETI SA ASTEPT CA VIN EU DUPA VOI SI NU E DE BINE
  3. Salut, instructori. Ce mai faceti? Va merge bine la vandut de licente?
  4. Salut. Elementall, am vazut cele 3 poze in neregula. Te asigur ca a fost doar o greseala de pozitionare, nimic mai mult. Testele le-am dat cum trebuie. Oricum, imi cer scuze si n-o sa se mai intample.
  5. Salutare. Crepo, sincere felicitari pentru plangerea pe care i-ai facut-o descreieratului de Chira, am scapat si noi de un labil psihic.
  6. Noapte buna. Mi-a placut activitatea voastra din seara asta, sper s-o tinem tot asa.
  7. Dar-ar Domnul. Incepusem sa ma plictisesc de ce era inainte.
  8. Dragi colegi, cel putin cei care m-au cunoscut in scurta perioada cat am stat aici, Soleil, Yonutz, Doom si cine a mai ramas. Imi pare rau ca trebuie sa plec, dar au intervenit niste probleme in viata mea si nu mai pot juca SA:MP, cel putin pentru o perioada. Va urez multa bafta, iar atunci cand voi reveni, sigur voi reintra in News Reporter. La revedere.
  9. Imi pare nespus de rau, dar nu pot ajunge la sedinta, oricat de mult mi-as dori. A intervenit ceva si trebuie sa plec... Voi face cerere de invoire.
  10. Da, de exemplu, cum ma duc eu acum sa mananc aripioare picante.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.