Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

daxta

Member
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

About daxta

  • Birthday 03/10/1988

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Contact Methods

  • Skype
    daxta.daniel

Previous Fields

  • Real name
    daxta daniel

daxta's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Si din nou am revenit la "Statusuri", de data asta Spanko:)). Leo, samp este un joc si am precizat ca distractia este unul dintre obiectivele principale. Nu stiu de ce crezi ca aveam nevoie de astfel de lamuriri . E interesant modul tau de abordare a postului meu anterior. Macar avem o discutie, daca eram amandoi de aceeasi parere, nu aveam despre ce sa vorbim.
  2. Pai, daca topicul se numeste "Discutii" ar fi frumos sa avem un subiect. Ma gandeam ca ar fi interesant sa vorbim despre afaceri, sau update-uri ale serverului. Scopul principal al jocului este averea, pe langa cel de distractie, bineinteles. Asta este doar o propunere, ca sa evitam, "Ce faceti?".
  3. Nick: daxta Rank: 2 Nick-ul celui reclamat: djcezar97 Level-ul celui reclamat: 1 Motiv: spam in timpuml anunturilor A.G. Dovezi: http://tinypic.com/r/1zg9icn/5 Alte precizari: -
  4. Caps, felicitari pentru "Reporterul Saptamanii". Anunturile au fost super, cel putin ala cu soferul matol Bravo!!!
  5. +1 Very true! Intr-o alta ordine de idei. Este al doilea event la care sunt descalificat, ceea ce denota faptul ca nu sunt foarte preocupat de castigarea lor. Oricum, pentru concursul de Peisaje, imi asum toata vina, este a lui Renato . P.S. Am editat postul deoarece a fost o greseala din partea mea sa dau raspunsul atat de scurt. Si cu ocazia asta, am schimbat si subectul fierbinte:))
  6. Se pleaca din NR? Trei demisii intr-o singura zi. Mi s-a spus pe la inceput ca lucruri de genul asta se vor intampla. E foarte curios comportamentul unora, sa iei rank 3 dupa 3 zile de activitate si sa demisionezi din cauza ca nu suporti un coleg? E foarte ciudat. Sper ca lucrurile sa se linisteasca si sa avem o comunitate in care sa nu existe ura mascata, desi faptul ca nu discutam problemele decat la un nivel destul de intens, ingreuneaza situatiile. Parerea mea este ca atunci cand avem o problema legata de alt jucator, sa chemam un rank 4+ si sa o rezolvam ca niste copii destepti. Iar sa porti pica unui coleg de factiune e un gest de copilas de clasa a 2 a si denota faptul ca nu ar trebui sa faci parte dintr-o comunitate unita. In sfarsit, am gasit si eu locul unde sa pot spune tot ce aveam pe inima. Daca imi sare careva in cap, dupa postul acesta, nu voi raspunde la provocari. Seara frumoasa, va urez.
  7. Ok, daca asta e rezultatul, promit sa nu ma mai bag in conflicte de genul asta. Fiecare are limitele sale, ale mele au fost depasite astazi si am reactionat necorespunzator. De acum imi fac treaba si evit discutiile in contradictoriu, indiferent ce rank este opozantul. Fiecare isi face treaba cum vrea. E un joc pana la urma. Scuze pentru neplaceri.
  8. Eu am facut toate greselile posibile, pe care NR le putea accepta, fara sa demita un jucator. Am considerat ca ar fi destul de amuzant sa fii corectat, tocmai de mine. Scuze, cu siguranta am atins o coarda sensibila. Iar vis-a-vis de barfa, n-ai ce sa-i faci, intotdeauna va fi macar putina, cat sa tina lumea atenta:)) Respect sRn, un adevarat lider, abia astept simularea de diseara.
  9. S-ar putea sa te superi pe mine, dar e vina ta ca am inceput sa ma uit ca disperatul dupa greseli gramaticale. "Cred ca v-a placut si..." Scuze ca nu m-am putut abtine:))
  10. Noapte buna, colegi! Ne auzim dimineata la AG:)
  11. Nu mi-ati spus nimic despre reprezentarea grafica. E la semnatura, un mic logo de echipa:)
  12. Bine ai venit Bob. Ai un nume superb in joc:) Sper sa te acomodezi bine, la noi in factiune.
  13. Salutare, colegi. Nu am avut somn si am facut si eu o imagine pentru interni [e la semnatura mea]. Daca va place, puteti sa o copiati, nu va cer drepturi de autor:)
  14. Va salut! Cu o deosebita placere tin sa postez pentru prima oara in calitate de membru al factiunii News Reporter. Sper sa am o colaborare reusita in aceasta factiune si va multumesc ca mi-ati oferit ocazia sa va cunosc. Succes in continuare!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.