Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

iLuSSioN

Member
  • Posts

    281
  • Joined

  • Last visited

About iLuSSioN

  • Birthday 10/24/1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    Wanna be Hitman

Contact Methods

  • Skype
    n-am.

Previous Fields

  • Real name
    Alex

iLuSSioN's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

7

Reputation

  1. Pai facem si weekendu viitor ? Poate ma pot baga si eu mai intai trebuie sa aflu cu ce bani vin pe mine .. si asa acum am cheltuit cam 100-120 lei deci da.. nu stiu invite me daca e sa mergem si poate vin daca nu pot asta e poate trec seara prin club daca va gasesc pe undeva !
  2. Frumoasa organizare ! Frumoasa distractie ! Si mi-a facut placere sa ii vad pe cei cu care am jucat ! multa bafta mai departe si de asemenea ne vedem in vara nu ? sper sa fim mai multi atunci !
  3. Nick: iLuSSioN Rank: 1 Motivul invoirii: Nu sunt sigur ca o sa fiu acasa la 12:30 Data sedintei la care nu poti veni: 2.9.2013 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: - Multumesc.
  4. Hai noroc am venit si eu de la bac ... si ma simt foarte bine !
  5. Hai noroc am venit si eu de la bacu vietii... mai mult de 5.50 nu cred ca iau .. o sa intru si eu in joc peste cateva minute Bafta vorbim acolo.. As dori sa fiti cat mai multi online diseara o sa fac 2 evenimente : Primul cu tot serverul iar al doi-lea doar in gang ! Cu aprobarea lui Kelton va pot oferi cateva jocuri printr-un eveniment din SA:MP pe ORIGIN . Originale bine inteles jocurile sunt acestea voi alege eu care le voi da si care nu dar vor mai exista evenimente ! In aceasta seara se vor da doar 2 jocuri iar saptamana care vine celelalte 2 jocuri ! - Dead Space - Burnout Paradise ultimate box - Crysis 2 maximum edition - Mirror's Edge
  6. La prima sesiune nu am intrat ma lasat la matematica pe toamna ..
  7. @, Da incerc sa invat pt maine la romana dar nu prea ramane nimic in cap ..
  8. Hai noroc baietii intru si eu imd iau o pauza de la invatat ne vedem prin game
  9. @, Vesti bune sunt am rezultate de " Experimentat si maximum la engleza adica B2 ( eu nu fac intensiv engleza sa pot avea C2 ). Dar totul este ok iar acel post "am venit si e " a fost o problema cu internetul cand am dat post sa oprit netul si nu sa postat tot probabil sau am apasat din gresala enter in schimb totul este ok sper ca maine sa iau o nota destul de mare la TIC si saptamana care vine sa fac la scris totul
  10. Salut la toti acum am venit si eu de la bac vorbim in joc poate face si noi ceva cat stau 2-3 ore apoi ma bag sa invat
  11. Hai salut la toti . Am terminat si eu acum cu proba vietii la romana. Intru intr-o ora si vorbim pe joc ! Sper sa rupem azi la war !
  12. Nume in joc: iLuSSioN Level: 31 Varsta(reala): 18 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 2009 cu ceva pauze Factiuni precedente :Taxi Cab Co. , Cuneo Family , Stracci Family , Barzini Family , Tattaglia Family , Hitman Agency , National Guard , Corleone Family , Paterno Family Rank-ul ultimei factiuni : Rank2 Corleone Family Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 Corleone De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece Hitman Agency este ce-a mai respectata factiune ! Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Assassinarea unor persoane contra cost ! Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Da Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am demisionat pentru a incerca altceva Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/hzy18z3kd/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 DM Aiurea Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , /q on wanted , si am ajutat pe cineva sa transfere bani ilegal . Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc !
  13. Nume in joc: iLuSSioN Level: 31 Varsta(reala): 18 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : Din 2009 cu pauze destul de lungi ( 4-5 luni ) Factiuni precedente : Taxi Cab Co. , The Cuneo Family , The Stracci Family , The Barzini Family , The Tattaglia Family , Hitman Agency , National Guard , The Paterno Familyx2 , The Corleone Family . Rank-ul ultimei factiuni : Rank2 Corleone Family Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank2 Tattaglia si Corleone Family De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece aici am petrecut cele mai frumoase clipe de cand joc SAMP Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea unor persoane pentru bani Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Da Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Lipsa de timp . Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/5slhkbm0r/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 DM aiurea Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, /q on wanted , si am ajutat pe cineva sa transfere pe contu lui niste bani furati ( a fost o gresala a mea ) . Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc !
  14. Am venit si eu de la film #Vorbim in joc daca e ceva
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.