Jump to content

syN

VIP
  • Posts

    557
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by syN

  1. nu știu ce să-ți mai zic. du-te și schimbă placa dacă ai posibilitatea. ți-am zis de la-nceput că te rezolvă băieții fără bătăi de cap și rapid... și dacă-n seara asta n-ai ce face, ai mai putea-ncerca să dezactivezi 2.2tb infinity, opțiune ce-ți e necesară doar dacă hdd-ul care vrei să booteze are mai mult de 2tb. ai mai putea să schimbi sloturile sata, întrucât la majoritatea plăcilor msi doar sloturile 0, 1 și 2 sunt bootabile. pare rău că n-am putut să te ajut cum trebuie, da' mi-e greu fără să văd ce se-ntâmplă. să spui cum ți-a mers.
  2. 5-10 minute? ești pe dinafară. l-ai mai și pus să facă ce-a făcut deja. post hunter? @Silver, în bios te-ai uitat să vezi dacă cd-ul e setat ca primă opțiune de boot? cum era când hdd-ul era primul?
  3. @hdd-ul: vezi în primul rând dacă l-ai montat cum trebuie (cablul sata și cel de alimentare). dacă e ok pus, îți recomand din nou să resetezi cmos-ul ( un tutorial pentru plăcile msi). prin asta aduci setările bios-ului la cele default și s-ar putea, totodata, să scapi și de problema cu bootarea, dacă-ntr-adevăr există una. spune-mi după ce faci asta (îți ia 2 minute) dacă-ți detectează hdd-ul.@bootarea: dacă 8-ul ți l-a bootat de pe dvd, iar xp-ul care e tot pe cd, nu, înseamnă că cd-ul cu xp nu e bootabil.
  4. da, da' contează foarte mult felu-n care se manifestă pc-ul când îl pornești. din ce-am înțeles, pornește, da' rămâne așa și nu se mai întâmplă nimic? dacă-i așa, poți să-ncepi frumușel să-l cureți de jeg. dacă nu-l ia, dă-i drumu' și reasamblează-l, iar dacă tot faci asta, poți să resetezi și cmos-ul (scoți bateria de pe placa de bază, aștepți câteva mai multe secunde, o pui la loc), astfel setările bios-ului revenind la cele default. fă astea, revino cu rezultatu' și ne mai povestim atunci. sau poți să-ți iei 50 lei, duci unitatea la pcgarage/emag/evomag/orice service mai sănătos (văd că ești din bucale, deci ai un' să mergi), ți-l fac băieții și nu-ți mai bați capu'. nu sună mai simplescu? este totuși o problemă hardware și dacă nu-ți merg deștele/nu te pricepi, riști aiurea și ajungi să dai 'nșpe milioane pe o placă de bază nouă, iar asta ziseși că nu vrei.
  5. wehrnab, ce mai faci faaaaa? >:D<<'>

    1. Wehrmacht

      Wehrmacht

      bien bien, muy bien, y tu ?

    2. syN

      syN

      mdaa, nu se primesc notificari la chestia asta :|

      foarte ghine, traiesc si eu... nu te reapuci si tu pe public? ;;)

    3. Wehrmacht

      Wehrmacht

      nu, nu am nicio tragere de inima sa ma mai joc ceva...cel putin pana la vara dupa ce ma vad cu bacul luat si intrat la facultate :P

  6. syN

    la multi ani, raduleee >:D<<'> ce mai traiesti, fai? ;;)

    1. Radu

      Radu

      Merci syn >:D<<'>

      sunt bine,greu cu scoala si cam atata

      tu,altfel, cum mai esti ?

    2. syN

      syN

      cam la fel :-?? ma chinui cu scoala si-ncerc sa nu-mi cheltui toti banii pe bauta, in rest, totu' fain :))

  7. Summoner's Name: Renequez Level: 28 Main Champion: Jax Contact: syn.boom
  8. N-a mers cu scanu' ala ? System Restore dai din Start > Programs > Accessories > System Tools..
  9. Posibil check-ul sa fi corupt niste fisiere din sistem. Deschide Command Prompt si scrie sfc /scannow, apoi da enter. Ar trebui sa gaseasca toate fisierele corupte si sa le repare. Daca nu merge asa, incearca cu un System Restore pe zilele trecute, inainte de disk check.
  10. Eu recomand sa nu va luati deloc PC-uri deja asamblate Intotdeauna, in aceeasi bani, se poate scoate ceva superior daca luati pe piese.
  11. Atunci, cum ti-am zis, mergi pe Intel. AMD-urile nu se merita daca nu-s luate doar pentru jocuri, n-are acelasi randament in aplicatii ca Intel. Iar daca nu faci nimic profesional, n-ai nevoie de mai mult de 2 nuclee. Eu am un E8400 pe PC-ul vechi si duc absolut orice la high details, ca joc, iar ca aplicatii, n-am dat peste ceva care sa-mi faca probleme. Deci, mergi pe Intel
  12. i5 nu-i cacat, cel putin nu cele cu 4 nuclee. Oricum, seria i5 e cea mai buna serie de procesoare dual core, deci nu-s cacaturi. N-are nicio legatura cifra din nume cu numarul de nuclee. i3 e dual core, i5 dual/quad, i7 quad/hexa. Nu toata seria i are placa video integrata, ci doar cele din familia Sandy Bridge. Oricum, e foarte slaba si aia. Mergi pe ce ai tu nevoie. Desi sunt fan Intel, daca iei PC-ul doar pentru gaming, atunci mergi pe AMD. Jocurile avanseaza, multe noi cer chiar si 4 nuclee pentru a rula foarte bine... se axeaza mai mult pe cantitate. Daca nu te joci in disperare, ci... faci orice altceva , mergi pe i3, ti-au explicat ceilalti de ce.
  13. » Nume in joc: syN » Level: 16 » Sex: masculin » De cat timp jucati pe server ? Din decembrie 2009 » Factiuni precedente: Taxi, FBI, HA » Rank-ul ultimei factiuni: rank 2 - Marksman » Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: inactivitate » Cel mai mare rank avut in vreo factiune: rank 4 - HA & FBI » De ce doriti sa va alaturati agentiei ? Aici mi-am petrecut cel mai mult timp. E factiunea mea de suflet. » Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie ? Killin' for money » Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins ? Da » Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul ? Da » Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membri Hitman Agency ? Nu » Ai mai fost membru Hitman: da, de 3 ori » Motivul iesirii / demiterii din Hitman: de 2 ori pentru naveta HA - FBI - HA, iar ultima oara pentru inactivitate » Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara AFK ? In jur de 4, depinzand de chef si timp, ca toata lumea » Nickname-uri anterioare: - » Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme ? Da » Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ? Da » Poza cu /stats si skill la detectiv: click » Cate warn-uri ai in joc ? - » Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume ? Nu » Esti pe BlackList-ul unei factiun ? Nu » Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList ? - » Alte precizari: -
  14. E temperatura medie, e foarte ok, n-ai de ce sa-ti faci griji.
  15. Crossfire-ul e doar sa fie ? Ar trebui sa te mai documentezi inainte sa scrii. Daca era vorba de o carcasa mai mare, cu un airflow mai bun, nu CM430, da, era ok coolerul stock, insa asa, in niciun caz. Spun asta din propria experienta (un i5 in NOX NX-2, care e cam acelasi lucru cu CM430; s-a dus doar in multitasking pentru c-am fost incapatanat si n-am mai alocat putin pentru un cooler aftermarket; si nu subestima ce i-am propus, nu intotdeauna pretul e cel care defineste produsul).
  16. Presupunand ca PC-ul va fi folosit in mare parte pentru jocuri, click. Placa de baza suporta CFX, deci cand nu va mai duce placa video, mai poti pune inca una in loc s-o schimbi (iesi mult mai ieftin avand in vedere ca pe atunci preturile se vor micsora, iar performantele vor fi similare). Procesorul este cel mai bun i5 de pe piata, foarte potent in privinta overclocking-ului. 4GB RAM Kingston, cel mai bun brand de pe piata, asta doar daca nu vrei sa faci overclock (in cazul opus, mergi pe OCZ). Placa video overclockata si cu racire custom, n-o sa ai probleme cu temperaturile. La carcasa a trebuit sa ma limitez mult, avand in vedere ca mai aveam putin si depaseam bugetul, asa ca ti-am pus-o pe cea mai spatioasa in banii aia, Cooler Master, material foarte ok si, in plus, inca 3 ventilatoare de 120mm pentru un airflow mai bun.
  17. N-ai ce sa ceri mai mult de la o placa de baza pe langa ce ofera Rampage III, asta daca nu esti un oc-er maniac, ceea ce nu cred. TC
  18. Turbo Boost este deja activat. In plus, nu este un lucru pe care-l activezi si dezactivezi cand ai nevoie de el, ci normal este in stand-by, apoi cand procesorul este foarte solicitat, vine nea Turbo si ii da un mic boost. In legatura cu placa de baza, este foarte buna si aia. Ceva cu USB 3.0 ar fi asta, dar e cu 200LEI mai scumpa si nu are prea multe plusuri (decat support USB 3.0, 4 sloturi SATA III si 32GB limita RAM). In rest calculatorul este foarte ok, nu mai ai ce sa schimbi.
  19. Nu prea mai ai ce sa modifici la sistemul ala TC, as you wish. PS. GTX590 apare pe 22 martie. Ai pile la nVidia de ai facut rost de una dinainte sa apara-n magazine ?
  20. N-arata deloc rau (check google, este diferit cand vezi una pe o suprafata si cand o vezi in prezentare), mie chiar imi place. Mai bun pana in 400LEI nu exista pentru ca HAF-ul este foarte spatios si EXTREM de racit. Carcasa mai frumoasa n-am cum sa-ti recomand. Destul de ok ar fi si asta sau asta ca racire, spatiu si material, dar ca design, cum am mai spus, tine de gusturi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.