Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

q u i n t r i x O N

Member
  • Posts

    260
  • Joined

  • Last visited

About q u i n t r i x O N

  • Birthday 03/26/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    Să caut ce să pun la Interests.

Previous Fields

  • Real name
    aDy

q u i n t r i x O N's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

8

Reputation

  1. EDIT: Sorry, nu am vazut ca ai pus postul. Inca odata, scuze.
  2. Neata Paterno, acum m`am trezit si eu din somnul meu de frumusete... :> Lolli, esti un om total nebun! Ti`ai stricat orele de somn. ) Hai Bafta !
  3. Ehh de o ora pe dracu... eu la 12 am venit de la school si acum e 2..in fine am auzit ca e OFF de multa vreme, chiar de dinainte de 12.. Acadea, shh!
  4. E OFF Serverul, de cateva ore bune sunt tot 202 playeri, daca le mergeau la cativa iti dai seama ca se schimba numarul nu?!
  5. Uite sper sa iti placa.. Daca iti trebuie la dimensiune mai mica, lasa mesaj.
  6. Nick: quintrixON Level: 21 Factiune: The Paterno Family™ Mesaj: Ma simt onorat sa ma aflu pe aceasta lista. As vrea sa le multumesc celor care mi`au dat o sansa sa fiu in aceasta frumoasa factiune, si aici ma refer la ZaNu si Ecs7azy - Respect! Tin sa felicit pe toti cei care se afla pe aceasta lista, si.. vorba lui Ecs7azy"Ve-ti avea mereu un loc cald, aici in Paterno!"
  7. Mi-a placut foarte mult ce am vazut in seara asta, ma refer la activitate. Dar, totusi sa fiti la fel de activi si in restul zilelor, nu numai la antrenamente/sedinte.!
  8. Ce-s cu posturile astea?! "Eu am plecat la scoala, bafta." etc, spune-ti si voi ceva mai "consistent". Peste 1 ora - o ora jumate am plecat la sanius! :> O sa fie caterinca maxima, toata clasa! Paterno, diseara antrenament! Nu uitati, in caz ca nu puteti veni, postati la "Invoiri" ! Bafta, intru si eu acum in game.
  9. Daca vreti war, asta nu depinde numai de voi! Trebuie sa fiti activi daca vreti activitati!
  10. Carlos si cuneo... N`ai cu cine ma ... Paterno, ne vedem in game.! :>
  11. Salutare Paterno, acum mi`am terminat si eu un avatar! Cum a fost prima zi de scoala?
  12. Frumoase, dar astept ceva mai frumos. !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.