Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Red John

Member
  • Posts

    226
  • Joined

  • Last visited

About Red John

  • Birthday 10/13/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Tecuci
  • Hobbies
    B-zone

Previous Fields

  • Real name
    Dennis

Red John's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

0

Reputation

  1. Nick: JerryCo. Factiune: . Level: 25. Ce arma se afla in poza: Deagle. Alte Precizari: .
  2. R.I.P. Paul Walker

  3. Bafta colegi, dupa atata timp am decis sa ma retrag in liniste, este ultimul meu post aici. Vreau sa sterg tot ce inseamna sa:mp din viata mea, succes in viata.
  4. The Mentalist season 3 ! Cine urmareste serialul?

  5. Red John

    Buna!

    Bine ai venit Ana !
  6. Nick : JerryCo. Rank : 1 - Piciotto. Motivul invoirii: Am o problema cu mailul nu am primit inca parola asa ca trebuie sa imi schimb mailul si o sa dureze ceva timp. Data warului : 30.01.2013 Alte precizari : Nu este vina mea, eu veneam la war.
  7. Bine ai venit Evil ( tupeistul ), sunt House .
  8. Mda nici acuma nu am primit e-mail cu parola, am trimis la fiecare 2 - 15 minute, dar nimic. Ma bag la TV, noapte buna Corleone ne vedem maine la war ( daca reusesc sa resetez parola ).
  9. L-ai terminat? Eu acuma ma uit la ultimul episod de la sezonul 2, aici am aflat ca il intalneste pe Red John deci vreau sa ma uit BRB. New display name and avatar, va place?
  10. Salutare, asteptam si noi sa ne trimita pass sunt doar 430 playeri la ora asta, trebuia sa fim minim 500. Cred ca nu primesc parola azi, ma bag la serial. Apropo, cine se uita la The Mentalist?
  11. Neata Corleone, Rydder inseamna ca esti la un liceu bun, la mine nici nu se pune problema de asa ceva. De vreo 2 ani se roaga profesori de noi sa purtam uniforme, dar nu poate sa dea afara tot liceu
  12. Am stat destul azi pe samp, ma duc sa fac un dus si ma bag la serial [ The mentalist ]. Ne vedem maine o sa avem o zi plina, noapte buna.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.