Jump to content

MyAir

Member
  • Posts

    1343
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MyAir

  1. MyAir

    Cleopatra

    Welcome Cleosparta !
  2. La Mooltzi Ani ! >:D<<'>

    1. Ella F o X

      Ella F o X

      Mersiii !! >:D<<'>

       

  3. Altul mai rupt n-ati gasit ma? Fabii, mare om, mare caracter.
  4. Hai noroc si #MCC! Ce face baietii? Am venit sa dau magie si-n Ls. Ne auzim pe la war...
  5. @, macar eu am mama... Hai vezi ca e ora de masa acolo la orfelinat, vorbim dupa. Pofta mare! @, 1. Te bate limba romana. 2. https://www.youtube.com/watch?v=ATqhU1kB0OQ
  6. Ii e somn ma lui Kha Lifa ala. Ma lasi? Omu e valoare mare pe samp, in viata reala tot parizeru e forta.
  7. Desi nu as avea voie sa postez aici, imi asum acest risc avand in vedere faptul ca este vorba de mine. @, pe tine nu stiu cine te-a mintit dar te asigur ca ti-e somn. I-am dat sublider si l-am si platit, este? Acum 4 ani, cand ma cunosteam eu cu i7, tu jucai Mario. Eh, uite ca n-a fost asa. Pana la urma ce-ti pasa tie? Vezi-ti de contul tau si de raportul pe care-l ai de facut, daca ai. Nu inteleg de ce va place sa barfiti... Veniti cu pamant sub unghii de la camp si va ganditi voi ce sa faceti si ajungand la concluzia ca n-aveti ce face, intrati putin prin loguri si inventati povesti, corect? Pentru unii, acest joc a ajuns un mod de viata. Vedeti-va ma de treaba voastra. Ma cunosti? Te cunosc? Nici nu mi-as dori, esti cu mult sub standardele mele. Cat despre afirmatia ta cum ca nu-mi merit liderul: Ia sa te vad si pe tine lider. Te oftici cumva? Mie imi place sa se vorbeasca de mine, inseamna ca sunt chiar smecher. De tine cine vorbeste?
  8. V-am dat dauna... merg melodiile pe profil si fara player. sa va vad cum le dati stop :))

  9. @, n-ai vorbit cu mine si nu, nu mai asteptam creatii. Logo-ul, cel care vaaparea in curand si pe rpg va fi cel al lui m.ionut. Eu i l-am cerut si imi place cum a iesit. [PUNCT] Multumim pentru munca depusa, oricum.
  10. @, am rugamintea sa nu mai faci dublu post. Adica, sa nu mai postezi 2 posturi, unul dupa altul.
  11. Zic si eu... Nu v-ati saturat sa cersiti bani pe affiliate? Daca vreti sa va cumparati ceva, bagati din banii vostrii nu cersiti. De aia cand imi iau ceva numai de-al dracu nu iau de pe affiliate.

    1. F4L BogdiBmx

      F4L BogdiBmx

      Decat sa cersesti pe strada si sa bagi bani pe b-zone mai bine cersesti aici :))

    2. MyAir

      MyAir

      Ragaie de foame oamenii dar ei vor bunuri in joc :))

    3. cowS

      cowS

      Very true.

  12. Vineri, 29.AUG.2014, la ora 20:00, va avea loc sedinta saptamanala. Vreau ca toata lumea sa fie activa. Cine nu va fi prezent va primi FactionWarn. Exceptie fac cei cu cerere de invoire. Friday, 29th of August 2014, at 20:00, we'll organize the weekly meeting. I want you all to be present. Who will be offline will get a FactionWarn. If you can't arrive, post a pass request..
  13. Fiti ma originali si nu mai furati .gif-ul cu Valoare Talent Magie ! Faceti voi ceva unic, nu mai furati ca de-aia e si tara asta plina de lepra, ca nimeni nu vine cu o idee noua, chiar si in conducere. Ne-a placut mereu sa copiem de la altii. De unde atata valoare, talent si magie cand in realitate va patineaza buricu' de foame?

    1. Show previous comments  10 more
    2. AraGAZ ZEW

      AraGAZ ZEW

      Ba MyAire? Nu mai avansezi si tu in grad? Un helper, un admin, owner, priministru, omu lu Putin/Obama, nimic?

    3. Nicuu

      Nicuu

      baaaaaaaaaaa aer, mie DREW mi l-a facut. pwp nu fi suparat! valorosule

    4. MyAir

      MyAir

      de tine stiu bai ape3 :)) tu meriti sa ai ava ceva :* de altii zic

  14. De acum, pentru prezenta la waruri, posteaza aici doar cine are de gand sa se trezeasca sa dea attack. Deci, maine la 12:30, cum a zis si i7., in HQ pt. waruri.
  15. Lider / Sub-lider / Rank 4+ ( impreuna cu nickname ): MyAir Nickname-ul sanctionatului: Spida Data si ora sanctiunii: 12.08.2014 Motivul sanctiunii:Demitere, crash la teste. Dovada: - Alte precizari: Jucati curat
  16. V-ati gandit ca stati mult cu Sf-ul? 30 de minute.. cam asa...

    1. Show previous comments  4 more
    2. DooMasteR

      DooMasteR

      Ba Air, te dreq si lasa oamenii in pace.

    3. Myself

      Myself

      am venit aici doar sa citesc comm -.-

    4. AraGAZ ZEW

      AraGAZ ZEW

      Fermecatule !

  17. Sky, ti-a mai zis si William si iti zic si eu acum: nu ne intereseaza la ce ora te culci/scoli/mananci tu. Nu mai fa spam, posteaza doar daca ai ceva interesant de zis. De salutat ne saluti in joc. La urmatorul post de acest gen va inchid topicul 1 luna.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.