Jump to content

Stark

Member
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Claudiu

Stark's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

2

Reputation

  1. Stark

    din foaia lu vecinu, sau cand scrie subiectele pe tabla ma uit in caiet.
  2. Stark

    Sunt in Colegiul National "Mihai Eminescu" Bucuresti (CNME).B., profil mate-info, cls. a IX-a.
  3. Stark

    Depinde... fiecare om are un stil de predare, dar in general un profesor nou este mai bun cu elevii pentru a cunoaste mai bine reactiile copiilor.
  4. Votez familie, deoarece ea este cea care te invata si te si ajuta in aceste momente grele, cu toate ca ar putea fi si prietenii dar.... tot la familie apelezi pana la urma.
  5. Stark

    Stau la 30 minute de liceu... acum depinde si cu ce merg, cu RATB sau cu METROREX. In principiu cu metroul ajung mai repede.
  6. Stark

    Nick-ul tau: Stark Prenume: Claudiu Varsta: 14 Locatia: București. Ocupatie: Elev/Student. Jocul(rile) preferat(e): Counter - Strike, San Andreas Multi Player, Fifa, WoW, RuneScape, Minecraft. Hobby-urile tale: Ping-Pong, Biliard, Tenis de picior, Fotbal. Interese: Sa ajung președinte. O descriere despre tine: Salut, ma numesc Claudiu, am 14 ani și sunt din București. Îmi place foarte mult sa îmi petrec timpul pe calculator, dar sa ies și pe afara cu tovarășii. Când e gluma, e gluma dar când e seriozitate, e seriozitate. De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la tovarăși. Alte precizari?: Sper sa ne înțelegem bine.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.