Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Hefa

VIP
 • Content Count

  1904
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

178 Extraordinary

About Hefa

 • Rank
  O.S.P.
 • Birthday 04/04/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  The Netherlands
 • Hobbies
  SA:MP, Cycling, Travel, TV Shows, Stories

Previous Fields

 • Real name
  Daniel
 • RPG1 Nickname
  Dave44
 • RPG2 Nickname
  Dreadlock&Jetset&Rdkl

Recent Profile Visitors

8644 profile views
 1. Hefa

  Merci mult, Zeldris. O treaba foarte buna.
 2. Hefa

  Display Name: Hefa Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (În caz că nu există o imagine): Tesla police car Text: Hefa + RPG 2 Retired Admin LvL 6(Badge) + First SFPD Member ever (Badge) Dimensiuni: pentru forum Alte precizări: Daca poti face badge-urile sa se aprinda/stinga cu efect de fade si numele sa fie aprins mereu. Merci mult baieti. Apreciem efortul!
 3. Hefa

  Wayfarer si RC Raider au fost donate. Premiul cel mare este inca disponibil.
 4. Hefa

  Camper-ul a fost donat. Astept în continuare doritori pentru restul premiilor.
 5. Hefa

  Stiu ca nu e cine stie ce, insa am decis sa donez urmatoarele vehicule: *Camper *Wayfarer *RC Raider *Mountains Bike Crezi ca ai nevoie de unul din vehiculele de mai sus? Trimite-mi un PM cu numele vehicului care il doresti si motivul pentru care ai nevoie de el si poti fi unul dintre cei 5 castigatori. 5 castigatori si doar 4 vehicule... BONUS Premier 0km pentru cel care imi trimite un PM cu dovada faptului ca a facut si el o donatie asemanatoare cu exemplul de mai sus! Alte detalii prin PM. Succes!
 6. Nick:Lannister Rank:1 Data:27.12.2015 Motivul învoirii:Nu sunt sigur ca sunt acasa la 19:30. Eu vreau sa ajung la sedinta si incerc dar las si aceasta invoire aici pentru orice eventualitate. Daca nu ajung, imi cer scuze de pe acum. Multumesc.
 7. Multe evenimente in aceste zile de vacanta:). Sarbatori fericite tuturor, si felicitari Catalin pentru functia obtinuta! Imi pare rau in schimb ca ne-a parasit Ademar, cred ca vrea si el sa mai fie si in alta factiune...H.A. poate... O seara frumoasa tuturor si ne vedem in joc.
 8. Bine si mie . La multi ani Andrei/Andreea!
 9. Salutare, cum va prieste vacanta de 4 zile pe samp ?
 10. Hefa

  Buna dimineata. Succes tuturor in noua saptamana, atat la studii cat si in samp. Eu sunt fericit ca am reusit aseara sa indeplinesc numarul de contracte asa ca pentru Lannister astazi este weekend:). Trebuie sa ma ocup de temele la engleza azi asa ca am sa va las cu o melodie buna de ascultat la aceste ore matinale https://www.youtube.com/watch?v=Z0B32Ji58mQ .
 11. Hefa

  Am reusit si mi-am amintit Pin-ul, merci.
 12. -- Nick: Lannister -- Level: 57 -- [/stats] dinainte de problemă: nu am, am fost inactiv 1 an. -- [/stats] după problemă: http://imgur.com/pijz5R3 -- Descrierea problemei: Am uitat PIN-ul. -- Informații folositoare: Pot pune la dispozitie orice informatie necesara. Multumesc.
 13. Nickname: Lannister Rank: 1 Data sedintei :9/9/2014 Motivul absentei: Saptamana viitoare incep facultatea si am nevoie ca masina mea sa fie reparata. Am fost in service cu ea, nu credeam ca va dura atat... Nu vreau sa fiu iertat, imi asum 100% greseala , insa am zis ca macar din bun simt sa imi anunt motivul absentei. Alte precizari: Nu am.
 14. Hefa

  Numele produsului: HTC 8X Model: 8X Starea produsului: Aproape nou. Detalii despre produs: http://www.tocmai.ro/htc-8x-putin-utilizat-cu-garantie-17579481.html Preţ: 650Ron Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Fara Schimb Metoda de plată: Curier tip Ramburs Contact: Click Imagini: Poza Alte precizări: Quote/PM pentru cei interesati sa ma contacteze prin forum.
 15. Hefa

  Am cautat un topic de donatii pentru aceasta factiune insa nu gasesc. Daca Killik are timp sa se ocupe de asa ceva, vreau sa sponsorizez saptamanal un event intern pentru ce din H.A. Cine este interesat si crede ca se poate ocupa de asa ceva(lider, sublider sau rank 5), sa ma contacteze prin PM. Avand in vedere ca am parasit aceasta factiune, doresc si sa imi iau la revedere. Succes in continuare.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.